Müge Anlı canlı izle ATV 10 Mart Çarşamba ve Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayını izle HD Youtube seçenekleri sıkça araştırılıyor. Özellikle son dakika gelişmeleri izleyicinin yakın takibinde olurken 48 yaşındaki Adem Bozkurt'un şüpheli kaybı gündem oldu. Arabası terk edilmiş şekilde bulunan adamın başına neler geldiği merak ediliyor. Merak edilen tüm bu konular Müge Anlı canlı yayınında. İşte Müge Anlı canlı izle ATV 10 Mart Çarşamba! Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayını izle HD Youtube

MÜGE ANLI CANLI İZLE ATV 10 MART ÇARŞAMBA! MÜGE ANLI İLE TATLI SERT CANLI YAYINI İZLE HD YOUTUBE!

MÜGE ANLI İZLE ATV

MÜGE ANLI 9 MART SALI YOUTUBE!

Samsun’da yaşayan 48 yaşındaki Adem Bozkurt 2 çocuk babası. Aracı tek edilmiş halde bulan arama kurtarma ekipleri henüz Adem Bozkurt’a ulaşabilmiş değil. Konuyla ilgili çalışmalar devam ediyor. Konuya ilişkin yeni bilgiler geldikçe haberimiz güncellenecektir.

Görgü tanığı arabası köy yolunda bulunan Adem Bozkurt’un başka bir araca bindiğini söyledi. Adem Bozkurt’un arkadaşı Mustafa Ulusoy,  Müge Anlı canlı yayınına bağlandı. Yakın arkadaşıyla tartışan Ulusoy, kavga nedenini ise "kaldırmayacağımız kelimelerle küfretti." sözleriyle ifade etti.

MERVENUR POLAT OLAYINDA SON GELİŞMELER

Mervenur Polat’ın (20), önceki gün Muratpaşa ilçesindeki bir evin çatısında folyoya sarılı cesedi bulundu. Baş şüpheli Cüneyt Akyol'un birlikte uyuşturucu madde aldığı Mervenur Polat’ı sabah uyandığında ölü bulduğu, ardından genç kadının cesedini folyo ile sarıp, paket haline getirdikten sonra motosikletli kurye olan S.G. adlı arkadaşını aradığı belirlendi. Mervenur Polat’ın kesin ölüm nedeni yapılacak otopsiyle belirlenecek. İşte Mervenur Polat olayında son gelişmeler...

Annesine bir kız arkadaşıyla buluşacağını söyledikten sonra bir daha haber alınamayan bir çocuk annesi 20 yaşındaki Mervenur Polat'a ne olduğu Müge Anlı ve ekibi tarafından araştırılıyordu. Mervenur Polat  4 ay sonra ölü olarak bulundu. Kayıp şüpheli Cüneyt Akyol gözaltına alındı. Ürpertici bir cinayete kurban giden Mervenur Polat'ın cesedi Cüneyt Akyol'un babasının evinde bulundu.

Editör: TE Bilisim