O Ses Türkiye ne zaman başlıyor 2021? İşte TV8 O Ses Türkiye başvuru ekranı ile ilgili detayları sizler için haberimizde derledik. Dünyayı kasıp kavuran koronavirüs salgını sonrasında format değişikliğine gidileceği söylenen O Ses Türkiye 2021 hakkında yeni gelişmeleri sizler için haberimizde derledik. Peki, O Ses Türkiye ne zaman başlıyor 2021? İşte TV8 O Ses Türkiye başvuru ekranı!

O SES TÜRKİYE NE ZAMAN BAŞLIYOR 2021?

Korona salgınlarından nasibini alan yarışma programları farklı bir formatla hizmet vermeye başlayacak gibi duruyor. Çünkü sokağa çıkma yasaklarında vatandaşların en çok yaptığı şey Wan Haber'de haber okumak ve televizyon izlemek oluyor. Medya sektörünün zekasıyla ünlü patronu Acun Ilıcalı'nın programında yeni jürilerin kim olacağı ise merak konusu. Acun Ilıcalı Hadise, Ebru Gündeş, Seda Sayan, Burat Boz, Beyaz gibi isimlerinde aralarında olduğu bir çok isim arasından seçme yapacak.

Tv 8'in efsane programlarından O Ses Türkiye'nin yeni yayın dönemiyle alakalı herhangi bir bilgi verilmedi. bizler sizler için bu konuyu yakından takip ediyor ve açıklama yapıldığı gibi paylaşımları yapıyoruz.

TV8 O SES TÜRKİYE BAŞVURU EKRANI!

O Ses Türkiye yarışmasına başvuruda bulunmak isteyen kişilerden belirli bilgiler istenilir. Başvuru formunu dolduran adayların formları incelenerek yarışma için programa çağırılır. Son günlerde merak edilen konular arasında olan başvuru nasıl yapılır sorusu, birçok kişi tarafından araştırılmaya devam ediliyor. Başvuruda bulunmak isteyen kişilerden ad, soy ad, doğum tarihi, yaşadığı ülke, yaşadığı şehir ve e-posta adresleri istenilir.

Başvuru ekran için tıklayınız.

Editör: TE Bilisim