Diriliş Ertuğrul dizisinin devamı mahiyetinde çekilen ve ilk etapta 'Diriliş Osman' adıyla tanındıktan sonra Kuruluş Osman olarak ATV'de çarşamba akşamları ekrana gelen Osmanlı dizisi, güçlü kadrosuyla yayın hayatına devam ediyor. Dizi büyük beğeniyle izlenirken senaryonun akışı dahilinde diziye katılan yeni isimler de gündemden düşmüyor. Son günlerde Osman Bey karakteriyle başrolde oynayan Burak Özçivit'in eşi Fahriye Evcen'in diziye dahil olacağı konusu gündeme bomba gibi düştü. Fahriye Evcen Kuruluş Osman dizisine mi katılıyor? sorusu Fahriye Evcen’in heyecanlandıran paylaşımının ardından sıkça araştırılmaya başlandı. Sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflar sonucu 'Fahriye Evce Kuruluş Osman dizisine geliyor' yorumları yapılırken dizinin ve ıyuncunun hayranlar konunun detaylarını merak ediyor. Peki,Fahriye Evcen Kuruluş Osman dizisine mi katılıyor? Fahriye Evcen’den heyecanlandıran paylaşım ve konu hakkında bilgiler yazının devamında.

Fahriye Evcen Kuruluş Osman dizisine mi katılıyor? Fahriye Evcen’den heyecanlandıran paylaşım

Kuruluş (Diriliş) Osman dizisinin 'Osman Gazi' karakteriyle başrol oyuncusu Burak Özçivit’in eşi Fahriye Evcen’in sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım hayranlarını heyecanlandırdı.

Fahriye Evcen’in Kuruluş Osman dizisine Malhun Hatun olarak katılacağı daha önce de iddia edilmişti. Ancak Malhun Hatun karakteri için Yıldız Çağrı Atiksoy diziye dahil olmuştu.

Genç oyuncu Fahriye Evcen son dönemde çok konuşulacak bir karara imza atarak bir yapım şirketinin teklifini kabul etti.

Hatta sır gibi saklanan proje için Evcen'in bölüm başına 130 bin TL alacağı iddia edildi. Öyle ki Fahriye Evcen’in bu anlaşması ‘Rekor ücrete ekranlara geri dönüyor’ başlıklarıyla haber oldu.

Kuruluş Osman dizisinde Osman Bey, çocuğu olmayan Bala Hatun’a yeni bir eş alacağını söylemişti. Kuruluş Osman’da yaşanan bu gelişmeler merakla takip edilirken, Fahriye Evcen’in bir yapım şirketiyle anlaşması haberi “Fahriye Evcen eşinin olduğu diziye Osman Bey’in ikinci eşi olarak diziye dahil olacak” iddiasını da beraberinde getirdi.

Fahriye Evcen’in Instagram hesabından paylaştığı bir fotoğraf ise heyecanı daha da artırdı.

Fahriye Evcen’in Kuruluş Osman dizisinin setinden paylaştığı fotoğraf milyonlarca takipçinin akıllarına 'fahriye EVcen Kuruluş (Diriliş) Osman'a mı geliyor?' sorusunu getirdi.

Konuya dair şu ana dek yapım şirketinden veya Fahriye Evcen tarafından yapılmış bir açıklama bulunmuyor.

İşte Fahriye Evcen’in Kuruluş Osman dizisinin setinden paylaştığı o fotoğraf!..

Editör: TE Bilisim