Xiaomi Avcılar fabrika nerede? Xiaomi işçi alımı ne zaman? gibi sorular sıkça araştırılıyor. Çin menşeili ünlü cep telefonu üreticisi Xiaomi, Türkiye’de üretime başlamak için gün sayıyor. Türkiye’de akıllı telefon satışı anlamında büyük bir sıçrama yapan Xiaomi bir yandan da işçi alımı yapıyor. Peki, Xiaomi Avcılar fabrika nerede? Xiaomi işçi alımı ne zaman?

XİAOMİ AVCILAR FABRİKA NEREDE? XİAOMİ İŞÇİ ALIMI NE ZAMAN?

Çin menşeili ünlü cep telefonu üreticisi Xiaomi, Türkiye’de üretime başlamak için fabrika kiraladı. İşçi alımı için yayınladığı ilanda Xiaomi 24 kişilik bir ekibe ihtiyaç duyuyor.

Uzun zamandır boş olarak bekleyen İstanbul, Avcılar, Firuzköy’de bulunan fabrika Kasım ayında Salcomp ve Xiaomi tarafından kiralanmıştı. Fabrikaya yerleşmeye başlayan Xiaomi, iş ilanı yayınladı.

Çinli teknoloji devi Xiaomi Türkiye Yöneticisi İrfan Öztürk’ün Linkledln hesabından paylaştığı ilana göre 24 kişiye iş imkânı sunulacak. İrfan Öztürk Linkledln paylaşımında “Salcomp firması ile ortak açacacağımız Cep Telefonu üretim fabrikasında, Xiaomi telefonlarının üretiminde yardımcı olacak arkadaslar aranıyor.” İfadelerine yer verdi. Alım yapılacak pozisyonlar ise test mühendisi ve mühendislik teknikeri / yardımcı mühendis olarak belirtildi. Çalışma dilinin İngilizce olacağı da belirtilirken CV'lerin de İngilizce olarak gönderilmesi istendi.

Son dönemde ülkemizde fabrika açan ve açmak isteyen ünlü teknoloji şirketleri artmaya devam ederken bu güruha Xiaomi de katıldı. Tam olarak açılış tarihi belli olamayan fabrikanın önümüzdeki aylarda ekibini toplayarak eğitimlerini tamamladıktan sonra üretime geçeceği tahmin ediliyor.

Editör: TE Bilisim