Transformers 7 ne zaman çıkacak? Transformers 7 gösterim tarihi belli oldu mu? Soruları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Uzun soluklu ve sevilen film serileri arasında gösterilen Transformers, izleyicilerini uzun bir süredir yeni filme hasret bırakmış durumda. Serinin 7. filmi bu yıl çıkıp çıkmayacağı merak konusu olurken yapımcı şirketten açıklama geldi. Peki, Transformers 7 ne zaman çıkacak? Transformers 7 gösterim tarihi belli oldu mu? İşte tüm detaylar…

TRANSFORMERS 7 NE ZAMAN ÇIKACAK? TRANSFORMERS 7 GÖSTERİM TARİHİ BELLİ OLDU MU?

Serinin 7. filminin 24 Haziran 2022 yılında lansman yapacağının ve gösterime gireceğinin açıklandı.

Henüz ismi konusunda bir bilgi paylaşılmayan film ile ilgili yazarların yoğun çalışması sürüyor. 2018 yılında vizyona giren BumbleBee filminin üstünden 4 yıl gibi bir süre geçtikten sonra çıkacak olan film Transformers filmleri arasında en uzun süre beklediğimiz film olacak. Bundan önceki Transformers filmleri arasındaki en uzun süreli boşluk 3 yılla sınırlıydı.

Serinin 7. filminin çıkışı için ilk olarak 28 Temmuz 2020 tarihi planlanmıştı. O süre içerisinde araya giren farklı filmler ve aynı şirketin farklı yapımları üzerine çalışmalarını yoğunlaştırması filmin çıkış tarihinin yayın takvimden çıkarılmasına neden oldu. Ayrıca açıklanan yeni tarihte koronavirüs nedeniyle her yapımda olduğu gibi film ile ilgili çalışmaların aksamış olmasının da büyük bir payı olduğu düşünülüyor.

Editör: TE Bilisim