Müge Anlı Mert Çetin’e ne oldu sorusu merak ediliyor. Abi Onur tarafından dövülen epilepsi hastası Mert Çetin’den 7 gündür haber alınamıyor. Canlı yayına bağlanan kardeşi Onur gece yarısı komşularıyla kavga ettikleri açıkladı. Daha sonra ise Onur kardeşiyle tartışma yaşandığı itiraf etti. Ayrıca miras yüzünden Mert’in başına bir şeyler geldiği iddia ediliyor. Peki, Müge Anlı Mert Çetin’e ne oldu? İşte detaylar…

MÜGE ANLI MERT ÇETİN’E NE OLDU? BİR HAFTADIR KAYIP

15 yaşındaki Mert’in miras davasında öldürüldüğü iddia ediliyor. Onur ise yaşanan tartışmaların ardından Mert’in evden kaçtığını iddia ediyor. Mert’e tokat attığı itiraf eden abisi Onur halını üstünde vurduğunu söyledi. Gece yarısında kardeşinin kayıp olduğunu söyleyen Onur, dedesinden şüphelendiğini söylüyor.

ABİSİ ÖLDÜRESİYE DÖVDÜĞÜ İDDİA EDİLDİ

Annesi ise Onur’un Mert’i öldüresiye dövdüğünü iddia etti. Müge Anlı ise baş şüpheli olarak Onur’u gösteriyor.

Mert Çetin ölümünden dedesi ve öz abisi birbirinden şüpheleniyor. Onur Çetin dedesinden şüphelenirken, dedesi de Onur Çetin’den şüpheleniyor. Müge Anlı’ya gelen İlknur Çetin ise abisinden şüpheleniyor.

Olayı Müge Anlı çözmek geçen İlknur Çetin ise “12 de yatan Mert Çetin, ilk olarak Onur’un yanında yatmış ve Mert daha sonra ortadan kaybolmuş” ifadelerini kullandı. Özellikle Mert Çetin’in babaannesi Onur öldüresiye kadar dövdüğü iddia edildi.

Editör: TE Bilisim