Fetullahçı Terör Örgütü elebaşı Fethullah Gülen, örgüt içine mesajlar verdiği “kırık testi” konuşmalarının yeni yayınlanan videosunda “Tekliflere açığız” mesajı verdi.

"TEKLİFLERE AÇIĞIZ GERİ ÇEVİRMEYİZ"

Oda TV'nin aktardığı habere göre, terörist elebaşının 9 Haziran 2009 tarihinde yaptığı konuşmadan kırpılarak bugüne dair mesajlarla güncellenen videoda Gülen’in “Tekliflere açığız, iktidara sahip olmamız şarttır. Yeterli donanım ve imkânlara sahip olmadan, iyi bir planlama yapmadan ve sebeplere riayet etmeden acelecilikle yola çıkılırsa, maksadın aksiyle tokat yenebilir. Yapılan makul teklifler karşısında temerrüde girmeyiz” ifadelerini kullanması dikkat çekti.

FETÖ BİDEN SONRASI TÜRKİYE KARŞITI EYLEMLERİNİ HIZLANDIRDI

Özellikle Joe Biden’ın ABD Başkanı seçilmesi sonrası FETÖ, Türkiye karşıtı eylemlerini arttırdı. ABD’de 170 meclis üyesinin imzasıyla Türkiye’yi hedef alan bir mektup yayımlanmıştı.

FETÖ YAZDI ABD'Lİ 170 MECLİS ÜYESİ İMZALADI 

FETÖ’cü Enes Kanter, mektubu kendilerinin hazırladığını itiraf etmişti. Kanter “Bir mektubumuz daha çıktı” derken, kendisine cevap veren ve mektupta imzası bulunan ABD’li bir kongre üyesi de Kanter’e teşekkürlerini sunmuştu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN HEDEF ALINDI

FETÖ, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı da geçtiğimiz günlerde hedef almıştı. New York’ta ‘Stop Erdoğan’ yazılı propagandanın arkasından FETÖ’nün kuruluşu çıkmıştı.

Editör: TE Bilisim