Stranger Things 4. sezon ne zaman? 2021 Stranger Things 4. Sezon ne zaman çıkacak? Soruları vatandaşlar tarafından sıkça araştırılıyor. Orjinal içerik üreticisi Netflix'te yayınlanan Stranger Things milyonlarca izleyiciye ulaşmış durumda. Netflix'in en popüler dizisi olan Stranger Things'in yeni sezonun ne zaman çıkacağı merak konusu olunca sizler için detayları araştırıp haberimizde yer verdik. Peki, Stranger Things 4. sezon ne zaman? 2021 Stranger Things 4. Sezon ne zaman çıkacak? İşte tüm detaylar haberimizde…

STRANGER THİNGS 4. SEZON NE ZAMAN?

Dizinin yaratıcıları Twitter hesapları aracılığıyla birden fazla sayfanın yer aldığı bir fotoğraf paylaştı ve sezon 4'ün yazımının bittiğini haber verdiler.

Netflix ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden bu yana milyonlarca kişi tarafından izlenen ve hatrı sayılır bir hayran kitlesine ulaşan Stranger Things dizisinin yeni sezonu merakla bekleniyor.

2021 STRANGER THİNGS 4. SEZON NE ZAMAN ÇIKACAK?

Stranger Things, 17 Eylül'den itibaren ara verdiği prodüksiyonunu kaldığı yerden devam ettirecek. Dizinin çekimlerinin gerçekleşeceği Georgia eyaleti pandemi sürecinden dolayı güvenlik kontrollerini üst düzeyde tutmayı planlıyor.

Salgından gelen gecikmeden dolayı dizinin 4. sezon yayın tarihi henüz netlik kazanmadı. Geçtiğimiz aylarda Hopper'a hayat veren David Harbour, dizinin normalde 2021'in ilk aylarında yayınlanmasının planlandığını, ancak prodüksiyona ara vermek zorunda kaldıkları için bu tarihin büyük ihtimalle erteleneceğini açıkladı. Yaşanan bu süreç diziyi 2021'nin ilk yarısında izlemeyi zorlaştırıyor.

Editör: TE Bilisim