Ramo 36. bölüm fragmanının yayınlanmasının ardından dizinin sıkı takipçileri özellikle Ramo dizisi bitti mi neden yok gibi soruların cevabını merak ediyor. Cuma akşamlarının vazgeçilmez dizileri arasında yer alan Ramo dizisi 12 Mart Cuma gününün Show TV yayın akışında yer almıyor. Peki, Ramo bu akşam var mı? Ramo dizisi bitti mi neden yok? İşte konuyla alakalı tüm detaylar haberimizde yer alıyor…

RAMO BU AKŞAM VAR MI? RAMO DİZİSİ BİTTİ Mİ NEDEN YOK?

Ramo'nun 36. Bölüm fragmanı henüz yayınlanmazken bugünün Show Tv yayın akışında yer almaması dizinin sıkı takipçilerini üzdü. Dizinin bu hafta neden yayınlanmadığını merak edilirken konuyla alakalı detaylar belli oldu.

Ramo dizisi setinde çok sayıda Koronavirüs vakası tespit edildi. Dolayısıyla Ramo'nun bu hafta yayınlanmamasının nedeni setteki vaka sayısı olduğu öne sürüldü. Ramo dizisinin yeni bölümü 19 Mart'ta ekranlarda olacak.Ramo dizisi 1 hafta ara verecek. 19 Mart akşamı Ramo 36. bölümü yayınlanacak.Yani bu hafta yayınlanması beklenen Ramo 36. bölümü dizi setindeki salgın sayısının artması ile dizi çekimlerinin kısa sürede ara verilmiş olduğu bilgileri açıklandı.13 Mart yayınlanacak olan Ramo 36. bölümü 19 Mart yani haftaya cuma günü ekranlara geleceği bilgisi verildi .

RAMO 35. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ramo, Korkut’la iş birliği yaptığı için Mazhar’a öfkelidir. Mazhar’ın ölen patronlardan biri olan Yıldırım’ın yerine geçmek istediğini de öğrenince de bunu yeni tanışacağı patrona söylemeyi düşünür. Karşısında öldürmüş olduğu Yıldırım’ı görünce ise hayatının şokunu yaşar.

Diğer yandan Şerif’in de Ramo’yla ilgili bazı planları vardır. Ramo, Mazhar’la olan düşmanlığını devam ettirecek midir? Yoksa diğer patronların yüzünü görüp nihai hedefine ulaşabilecek midir? Bütün bunları öğrenebilmenin tek bir yolu vardır; oyuna dahil olmak. Hem de sonunu düşünmeden.

Ramo bütün bunlarla savaşırken Sibel de aile ile uğraşıyordur. Hasan, Çiçek’in kendisine baba demesini unutamıyordur. Yaşadıklarını Afet’e nasıl anlatacağını düşünürken Sibel olaya dahil olur ve Hasan’ın gerçeklerle yüzleşmesi gerektiğini söyler.

Editör: TE Bilisim