ATV Müge Anlı canlı izle 15 Mart Pazartesi 2021 ve Youtube Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayını kesintisiz izle seçenekleri izleyiciler tarafından sıkça araştırılıyor. Ekranların fenomen programında bugüne neler yaşanacağı merak konusu olurken özellikle 15 yaşındaki Mert Çetin'in şüpheli kaybı programa damga vurmuştu. Müge Anlı'ya başvuran Mert Çetin'in ablası İlknur Çetin, kardeşinin öldürüldüğünden şüpheleniyor. Tüm bu gelişmeler ve daha fazlası Müge Anlı canlı yayınında. İşte ATV Müge Anlı canlı izle 15 Mart Pazartesi 2021! Youtube Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayını kesintisiz izle

ATV Müge Anlı canlı izle 15 Mart Pazartesi 2021! Youtube Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayını kesintisiz izle

MÜGE ANLI CANLI YAYINI İZLE! ATV

MÜGE ANLI İZLE  12 MART CUMA! YOUTUBE

Uzun süredik kayıp olarak aranan 15 yaşındaki Mert Çetin'in Konya'da kayboldu. Ailesinin iddiasına göre gece yaşanan bir tartışmanın ardından küçük çocuğun evden kaçtığı ifade ediliyor. Kardeşinin bulunmasını isteyen Mert Çetin'in ablası İlknur Çetin ise kardeşinin öldürüldüğünü düşünüyor. 

Annesinin başka bir evliliği olduğunu dile getiren abla İlknur Çetin kardeşinin kaybında şüpheli olayların yaşandığını anlattı. Yaşanılanları şu sözlerle aktardı:  "Terlikleriyle çıkıp gitmiş, ayakkabı bile giymemiş. Dedem sabaha karşı evde olmadığını fark etmiş ama tekrar gidip yatmış. Bana çok geç haber verildi zaten. Evde diğer erkek kardeşim Onur da vardı. Kavga çıkmış, vurmuş Çetin'e. Babaannem ve dedem çok düşkünlerdi. Ama gece olmadığını fark edince nasıl yatıp uyudular anlamıyorum" 

Olay tarafları olan dede ve diğer torun Onur Çetin ise birbirlerinden şüpheleniyor.  Onur Çetin dedesinden şüphelenirken, dedesi de Onur Çetin’den şüpheleniyor.

Kardeşiyle aralarında tartışma çıkan kardeşi Onur Çetin ise, "Ben sadece bir kez yanağına vurdum. Sonra yattık uyuduk. Sabah 08.00'de uyandığımda Mert yoktu" dedi.

Editör: TE Bilisim