Süper Lig'in 30. haftasında DG Sivasspor deplasmanına giden ve sahadan 1-0'lık mağlubiyetle ayrılan Karagümrük'te Teknik Direktör Şenol Can'la yollar ayrıldı.

Karşılaşmanın hemen ardından yaşanan yol ayrımının ardından kırmızı-siyahlı ekip yeni hoca arayışlarına başladı. Kulislerde Şota Arveladze'nin adı geçse de, şu anda Mert Nobre ve Hüseyin Çimşir'in gündemde olduğu iddia ediliyor. Ancak taraftarlar bu 2 isme karşı tepkili.

Kırmızı-siyahlılar, Nobre ve Hüseyin Çimşir'in şu ana kadar gösterdiği performans nedeniyle Karagümrük'te başarılı olamayacağını belirtirken, yabancı hocadan yana tavır koymuş durumda.

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Kırmızı-siyahlı ekibin sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada tecrübeli teknik adama teşekkür edilerek şu ifadeler kullanıldı:

"Hocamız Şenol Can ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Hem futbolcu hem de antrenör olarak 3 sezondur başarılarımızda emeği olan Şenol Can´a teşekkür ederiz. Kendisine kariyerinde başarılar diler, bu kulübün bir parçası olduğunu belirtmek isteriz. Kulübümüzün kapısı Şenol Can´a her zaman açık olacaktır."

Editör: TE Bilisim