ATV Müge Anlı canlı izle 16 Mart Salı ve Müge Anlı ile Tatlı canlı yayını izle Youtube seçenekleri sıkça araştırılıyor. Müge Anlı’da daha önce yaşanan Palu skandalına bir benzeri daha eklendi. 40 yaşında olan İsa Akman aile üyelerine sistematik bir şekilde yapmış olduğu psikolojik baskı ve şantaj sonucunda yakayı ele verdi. Suçlamaların odağındaki enişte İsa Akman ve ona yardımcı olan üç arkadaşı tutuklandı. Peki, bugün Müge Anlı’da neler yaşanacak? İşte ATV Müge Anlı canlı izle 16 Mart Salı! Müge Anlı ile Tatlı canlı yayını izle Youtube…

ATV MÜGE ANLI CANLI İZLE 16 MART SALI! MÜGE ANLI İLE TATLI CANLI YAYINI İZLE YOUTUBE!

MÜGE ANLI CANLI İZLE

Müge Anlı ile Tatlı Sert ekibine başvuran Abdurrahman Çığ’ın anlattıkları, Palu Ailesini hatırlatmıştı. Palu ailesindeki gibi Çığ ailesi de enişteleri tarafından dolandırıldıklarını, istismar gördüklerini anlatmıştı.

Müge Anlı, Abdurrahman Çığ'ın kendisine başvurduğunu, elinde ormanda çekilmiş çıplak fotoğrafları ile yayına geldiğini, kendisine 500.000 TL'lik senet imzalatıldığını söylemiş ve bu olayın arkasında da enişteleri İsa Akman olduğunu açıklamıştı.

Suçlamaların odağındaki enişte İsa Akman ve ona yardımcı olan üç arkadaşı tutuklandı.

İSA AKMAN HAKKINDAKİ İDDİALAR

İddiaların odağındaki ismin ilk vukuatı da olmadığı, 2019 senesinde ölümle sonuçlanan bir olaya karıştığı ortaya çıktı. Enişte İsa’nın yaptığı peynirleri tüketen 9 kişinin sağlık sorunu yaşadığı, 1 kişinin ise öldüğü ortaya çıktı.

Eşinin kardeşi Abdurrahman Çığ'a işkence ettiği, dolandırdığı, istismar ettiği iddia edilen İsa Akman’ın genç adamın dini duygularını da istismar ettiği söylendi. Genç adamı Afyon’da bir hocaya götüren İsa Akman’ın buradaki hocayla da iş birliği yaptığı iddia edildi. Kısmeti bağlı olduğu için evlenemediğine inandırılan genç adam, Afyon’da hoca olduğu iddia edilen kişi tarafından okunduğuna ve kısmetinin açıldığına ikna edilerek burada da 3 bin lira parasının alındığını söyledi.

Olaya tanık olanlar Çığ Ailesi'nin 980 keçi sahibiyken İsa Akman'ın gelmesiyle yokluğa düştüğünü anlattı.

İsa Akman'ın 1978 doğumlu ve şoför olduğu öğrenildi.

Editör: TE Bilisim