Levent Gültekin / Diriliş Postası

Evinde Gençlerbirliği’ne kaybederek şampiyonluk yarışında büyük bir yara alan ve Beşiktaş derbisinde artık puan kaybına tahammülü olmayan Fenerbahçe’de ROGON hakkında ortaya atılan iddialar bir hayli ilgi çekti.

Konya deplasmanından sonra Erol Bulut’la yollarını ayırmayı düşünen fakat ROGON’un vetosuna takıldığı öne sürülen haberde Ali Koç’un bu ayrılığı devreye sokmadığı için çok pişman olduğu ifade ediliriken, sarı lacivertli kulübün Alman menşeili firmadan aldığı futbolcuların tek tek araştırılması da ayrıca masaya yatırıldı.

Geçtiğimiz sezon ROGON’dan Falette, Luiz Gustavo, Tolga Ciğerci gibi oyuncuları transfer eden, bu sezon ise yine aynı şirketten Szalai, Ademi, Pelkas gibi isimleri kadrosuna katan Fenerbahçe’de sessiz bir hava hakimken, yöneticileri şimdilik bu konulardan uzak durduğu bildirildi.

Hafta sonunda Beşiktaş ile son derece önemli bir maça çıkmaya hazırlanan Fenerbahçe derbiden çıkacak sonucu beklerken ROGON’dan gelen açıklamalar olayları farklı bir boyuta getirdi. Fenerbahçe’ye verdikleri oyuncular hakkında tek tek yorumda bulunan menajerler ortaya atılan iddiaları yalanlarken, temsilcilerin ‘Falette’i bedavaya getirdik 450 bin euro’ya oynadı. Falette şu Lemos’tan, Tisserand’dan daha iyiydi. Pelkas’ı tartışamaya gerek yok kalitesi ve yaptıkları ortada. Luiz Gustavo kısa sürede kaptan oldu. Tolga Ciğerci neredeyse bedavaya oynadı. Szalai ise devre arasında alınan en iyi futbolcular arasında, performansı kumaşı alkış topluyor’ sözleri dikkat çekti.

Editör: TE Bilisim