Müge Anlı Mehmet Ali Tunç kimdir? Mehmet Ali Tunç kaç yaşında? soruları vatandaşlar tarafından merak edilip sıkça araştırılıyor. ATV ekranlarının sevilen programı Müge Anlı yani olay ve konuklarla ülkenin gündemini değiştirmeye devam ediyor. Son olarak bugünkü programında tartışma konusu olan Şahap Örcün olayı hakkında olaya tanık olan Mehmet Ali Tunç bildiklerini olaya dair ayrıntıları paylaşınca izleyici tarafından merak konusu oldu. Peki, Müge Anlı Mehmet Ali Tunç kimdir? Mehmet Ali Tunç kaç yaşında? işte tüm detaylar haberimizde…

MÜGE ANLI MEHMET ALİ TUNÇ KİMDİR? MEHMET ALİ TUNÇ KAÇ YAŞINDA?

Şubat ayında kaybolan Şahap Örcün'ün arkadaşı, akşam 19:00 sularında Şahap'la intihar etmek için evden çıktıklarını belirtti. Şahap'ın intihar ettiğini söyledi. İddialara göre Örcün'ün üzerinde yüksek miktarda para vardı ve alacaklıları telefon etti. Bu nedenle bunalan Şahap Örcün, Mehmet Ali Tunç'un iddialarına göre daha önce de intihar girişiminde bulundu.

Adana'da yaşayan 53 yaşındaki Şahap Örcün isimli şahıs, 26 Şubat tarihinde yakın arkadaşı Mehmet Ali Tunç'un evine geldi. Tunç'un iddiasına göre burada alacaklıları ile konuşan Örcün, konuşmasının ardından arkadaşına borçları nedeniyle intihar etmek istediğini söyledi. Bunun üzerine Mehmet Ali Tunç, yakın dostunu intihar etmekten vazgeçirmeye çalıştı.

Müge Anlı programına birkaç gündür katılan Mehmet Ali Tunç'un kaç yaşında olduğu ve hakkında detaylı bilgi bulunmamaktadır. Detaylar geldiğinde haberimizde yer alacaktır.

Editör: TE Bilisim