Gerek sezon başında gerekse devre arasında 20’nin üzerinde transfer yapan ve Erol Bulut’un eline alternatifli bir kadro teslim eden Fenerbahçe yönetiminin derbi bekleyişi sürüyor.

Elindeki malzemeyi iyi kullanamadığı görülen ve şu anda ezeli rakiplerinin gerisinde bulunan Erol Bulut, Beşiktaş ile hayati derecede önemli bir derbiye çıkmaya hazırlanırken yönetimin Vodafone Park’tan çıkacak sonucu göre ‘B’ planını devreye sokacağı bildirildi.

SEZON SONUNA KADAR EMRE BELÖZOĞLU!

İlk etapta Emre Belözoğlu’na eşofman giydirmeye hazırlanan Ali Koç’un artık kendisini ispatlamış, kaliteli bir teknik adamla anlaşmayı kafasına koyduğu belirtilirken, sarı lacivertli yönetimin şimdiden arayışlara koyulduğu hatta bazı antrenörlerle temasa geçtiği ifade edildi.

Geçtiğimiz günlerde Almanya Milli Takım hocalığını bırakacağını açıklayan Joachim Löw’ü ilk aday olarak belirleyen Fenerbahçe Dalic, Okan Buruk, Villas Boas seçenekleriyle de ilgilenirken, Ali Koç’un asıl gönlünden geçen hocanın Jorge Jesus olduğu kaydedildi.

YILLIK 5 MİLYON EURO

Benfica’da bu sezon kendisinden beklenen başarıyı yakalayamamasına rağmen tecrübesi ve başarılarıyla tartışılmayan bir teknik adam olan Jesus’un Portekiz devinden ayrılacağı anlaşılırken 66 yaşındaki ismin Fenerbahçe’ye son derece sıcak baktığı vurgulandı.

Jorge Jesus’un avukatı Hugo Vaz Tera ile ön görüşme yapan Fenerbahçeli yöneticilerin hocanın şartlarını öğrendiği anlaşılırken, Jesus’un sarı lacivertli ekipten yıllık 5 milyon Euro istediği aktarıldı. 23.hafta itibariyle Portekiz Ligi’nde Sporting Lizbon’un 13 puan gerisinde olan Jesus kariyerinde Sudamericana, Libartadores başta olmak üzere tam 16 kupa kaldırırken, daha önce (2013) UEFA Avrupa Ligi yarı final maçlarında Aykut Kocaman’ın Fenerbahçe’sini eleyen Jesus finalde Chelsea’ye diş geçirememişti.

Editör: TE Bilisim