Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya mecralarında İnstagram'da yaşanan sorunun ardından vatandaşlar konuyla alakalı detayları araştırmaya başladı. Özellikle  instagram akış yenilenemedi hatası ile karşılaşan sorunun kendilerinden mi yoksa genel mi olduğu merak ediyor. Öncelikle şunu söyleyebiliriz ki yaşana problem geneldir. Sizin telefonunuzda yada internetinizde sorun yok. Peki, İnstagram çöktü mü? instagram akış yenilenemedi hatası...

İnstagram çöktü mü? instagram akış yenilenemedi hatası

19 Mart Cuma 2021 itibariye milyonlarca kullanıcı uygulamada problem olması nedeniyle uygulamayı kullanamıyor. Instagram sorununun neden kaynaklandığı konusunda herhangi bir bilgi bulunmuyor. Sorunun ilerleyen dakikalarda düzeleceği tahmin ediliyor. Konuya dair Instagram'dan resmi bir açıklama yapılmadı. Konuyla alakalı detayları araştırıyoruz. Süreç ile yeni bir gelişme olması durumunda haberimiz güncelenecektir.

İşte Instagram arıza haritası ve merak edilen detaylar;

Dünya çapında erişim aksaklıklarını tespit eden "downdetector.com" canlı arıza haritasında yer alan bilgiye göre, Instagram'a özellikle Avrupa ve Amerika genelinde erişim sorunu olduğu görülüyor. Türkiye'de de bazı kullanıcılar sorun yaşadığını belirtiyor.

Editör: TE Bilisim