Kapitalist dünyanın cinsel bir objeye dönüştürerek pespayeleştirdiği ve karanlık senaryolar eliyle zihinlerde cadı imajına bürüdüğü kadın, Batı medeniyetine inat Anadolu geleneğinde baş tacıdır.

Bundandır ki ailenin hayat ışığı olarak toplumun başköşesinde yer alan kadına savaşta dahi el kaldırılmaz.

Kadın olmadan ne ümit yeşerir topraktan ne hasat mevsimi gelir. Kadın olmadan ne aile birliği tesis edilir ne insanlığa şifa olacak adalet ve barış iklimi kuran fatihler doğrulur.

KADIN GÜLÜNCE AILEYE BAHAR GELIR

Çünkü kadın olmadan toplumların yüreğinden sökülen merhamet geleceği değil ancak karanlığı büyütür.

Eli kanlı terörün, eşcinsel sapkınlıkların ve kanalizasyona dönen medyanın ele geçirdiği Batı toplumlarının metinleriyle, gelecek inşa edilemez.

Her geçen gün, sözümona medeni Avrupa’da kadına yönelik şiddet vakaları artarken polis eliyle işlenen cinayetler bunu fazlasıyla ispatlıyor.

Dolayısıyla Anadolu’nun Batılı metinlerden çok kendi kadim medeniyetinin izlerini bulmaya ve o izlerden yola çıkarak dünyaya örnek olacak adımlar atmaya ihtiyacı var.

Gelin 21 Mart Nevruz Bayramı’nda şanlı mazimizden ilham alarak yeşerteceğimiz huzur ve hürriyet manifestolarıyla dünyaya esenlik bildirisi sunalım. Çünkü dünya hem kadının değerini anlamaya hem aile olmayı öğrenmeye muhtaç.

Editör: TE Bilisim