TRT 1 izleyicilerinin heyecan dorukta izledikleri Teşkilat dizisinin sevenleri ilk 2 bölümüyle ekrana kitlenmişti. Oyuncu kadrosuyla da dikkat çeken dizinin 3. bölümünde neler olacak sorusunu merak edenler Teşkilat 3. bölüm full izle seçeneğini araştırıyor. Türkiye'ye karşı karanlık planları olan yapının çökertilmesini konu edinen dizide 3. bölüm heyecanla bekleniyor. İki hafta önce yayımlanmaya başlayan dizinin iddiası ara vermeden 3. bölümde de devam edeceğe benziyor. İşte Teşkilat 3. bölüm full izle! TRT Teşkilat 3. bölüm kesintisiz HD izle

Teşkilat ne zaman başlıyor sorusu gündemde yeri aldı. Geçtiğimiz hafta 2. bölümü ekrana gelen Teşkilat dizisi, deneyimli istihbaratçı Mete Bey öncülüğünde kurulacak özel ekip yurtiçi ve yurtdışında birçok gizli operasyona imza atacak. İzleyicileri ekrana kilitleyen Teşkilat dizisinin 3. bölümünde neler yaşanacağı merak ediliyor.

TEŞKİLAT 3. BÖLÜM FULL İZLE! TRT TEŞKİLAT 3. BÖLÜM KESİNTİSİZ HD İZLE

TRT 1 CANLI İZLE

Teşkilat dizisi 21 Mart Pazar akşamı saat 20.00'da TRT1 ekranında izleyicisiyle buluşacak. İlk bölümünden itibaren Ankara'da çekilen dizinin reytingde yine üst sıralarda olacağı tahmin ediliyor.

TEŞKİLAT 2. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

İç güvenlik sorgusundan çıkan Serdar, Mete’nin talimatı ile Ceren’le ilişkisini sürdürmek zorunda kalır. Ceren ekip tarafından 24 saat takip altına alınırken; Ceren’den öğrendiği kritik bir bilgi Serdar’ı öfkesi ve görevi arasında tercih yapmak zorunda bırakır.

Ekip SİHA saldırısını düzenleyen Pascal’ın izini bulmak için canla başla çalışırken, gizli karargâha gelen Serdar ekip üyeleriyle tanışır. Mete, Serdar’ın da ekibe katıldığını açıklayınca buna en büyük itiraz Zehra’dan gelir.

Pascal’ın yurtdışına kaçacağı bilgisi üzerine ekip ilk operasyonları için harekete geçer. Şehit edilen mühendislerin kanını yerde bırakmamaya ant içen ekip Pascal’ı yakalayıp arkasındaki karanlık yapıya ulaşmaya kararlıdır.

Editör: TE Bilisim