Godzilla vs King Kong filmi ne zaman çıkacak? İşte Godzilla vs King Kong filmin vizyon tarihi ile ilgili detayları sizler için haberimizde derledik. Sinema sektöründe en çok izlenenler arasında yer alan bilim kurgu filmleri dünya genelinde yeni izlenme rekorları kırarak merak edilmeye devam ediyor. Peki, Godzilla vs King Kong filmi ne zaman çıkacak? İşte Godzilla vs King Kong filmin vizyon tarihi! İşte tüm detaylar haberimizde…

GODZİLLA VS KİNG KONG FİLMİ NE ZAMAN ÇIKACAK?

Godzilla ve King Kong efsanesi, bu kez tek bir filmde yeniden beyazperdeye geliyor. Bu efsanevi düşmanlar, dünyanın kaderini değiştirecek bir mücadelede çarpışıyor. King Kong ve koruyucuları, gerçek evini bulmak için tehlikeli bir yolculuğa çıkarlar ve onlarla birlikte eşsiz ve güçlü bir bağ kurduğu genç yetim kız Jia da vardır. Ancak kendilerini beklenmedik bir şekilde öfkeli Godzilla'nın yolunda bulurlar ve dünya çapında bir yıkım oluşturacak bir mücadelenin başlangıcını yaparlar. Görünmeyen güçlerin kışkırttığı iki titan arasındaki destansı çatışma, Dünya'nın çekirdeğinin derinliklerinde yatan gizemin yalnızca başlangıcıdır.

GODZİLLA VS KİNG KONG FİLMİN VİZYON TARİHİ!

Godzilla vs King Kong, 2021 yılı içerisinde izleyicilerle buluşacak. Tam tarihi belli olmayan filmin, pandemi etkilerinin de azalmasının beklendiği yaz aylarına doğru beyazperde ile buluşması bekleniyor.

Editör: TE Bilisim