Acun Ilıcalı Survivor 2021 birleşme partisi için açıklamalar yaparken ilk parti için sürprizi açıkladı. Ilıcalı birleşme partisinde Jason Derulo’nun sahne alacağını açıkladı. Bu gelişmenin ardından özellikle eğlence dolu anları kaçırmak istemeyen izleyiciler Survivor birleşme partisi ne zaman başlayacak sorusunun cevabını aramaya başladı. Partinin gerçekleşeceği tarihi canlı yayında duyuran Ilıcalı ayrıca bomba bir müjde daha açıkladı. Peki, Survivor birleşme partisi ne zaman başlayacak 2021? Birleşme partisine kimler katılacak?

SURVİVOR BİRLEŞME PARTİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK 2021? BİRLEŞME PARTİSİNE KİMLER KATILACAK?

Konseyde konuşma yapan Acun Ilcalı birleşme partisi için sayı günlerin kaldığını açıklayarak 27-28 Mart ve 25-26 Mart tarihlerini işaret etti. Önümüzdeki günlerde birleşme partisinin yapılması bekleniyor.

Her yıl iki ayrı takım olarak mücadeleye başlayan Survivor yarışmacıları, birkaç ay geçtikten sonra bireysel mücadeleye başlıyor ve adalar birleşiyor. Tüm yarışmacılar bir arada yaşıyor. Bu mücadele öncesinde ise geçen süre zarfında zor şartlar altında ter döken yarışmacılar için parti düzenleniyor. Yarışmacıların hem doyasıya yemek yediği, müzik dinlediği, dans ettiği bir birleşme partisi adında eğlence düzenleniyor. Yarışmacılar motive olurken, izleyiciler de bu eğlenceye şahit oluyor.

ACUN ILICALI INSTAGRAM'DAN PAYLAŞTI

"Swalla ve Savage Love şarkılarının arkasındaki büyük isim, dünyaca ünlü şarkıcı Jason Derulo, Survivor birleşme partisinde sahne alacak ve en sevilen şarkılarını seslendirecek."

Editör: TE Bilisim