Clubhouse Android’e gelecek mi? Clubhouse Android’e ne zamana gelecek? Soruları vatandaşlar tarafından sıkça araştırılıyor. Sosyal medyada milyonlarca kullanıcıya sahip olan Clubhouse sosyal medyada gündem oldu. İOS tabanlı telefonlarda sıkça kullanılan sosyal medya uygulaması Clubhouse’un Android tabanlı telefonlara ne zaman geleceği merak konusu olunca detaylarını sizler için haberimizde derledik. Peki, Clubhouse Android’e gelecek mi? Clubhouse Android’e ne zamana gelecek? İşte tüm detaylar haberimizde…

CLUBHOUSE ANDROİD’E GELECEK Mİ? CLUBHOUSE ANDROİD’E NE ZAMANA GELECEK?

Sadece davetle girilen sesli paylaşım ağı Clubhouse'ın android versiyonunu milyonlarca kullanıcı bekliyor. Pandemi döneminde popülerliği artan ve değerine değer katan uygulama Android versiyonu geliştirme işine girdi.

Android için Clubhouse'ın lansmanına ilişkin bilgi şirketin kurucu ortağı Paul Davison'dan geldi. Davison, Android versiyonunun için baharın sonlarında veya yazın başlarında piyasaya sürüleceğini aktardı.

Kurucu ortak Davison ayrıca yakın zamanda Clubhouse'ın herkesin kullanımına açılacağını belirtti. Platforma yaratıcılık ve para kazanma amaçlı özellikler eklenecek.

Android'deki bu açığı keşfeden Twitter, Spaces adı altında bir özelliği Nisan ayında tüm kullanıcılarına açacak. Spaces tıpkı Clubhouse gibi kullanıcıların sohbet odaları kurmasına izin verecek.

Editör: TE Bilisim