Hafta içi her gün ATV ekranlarında izleyicilerle buluşan Müge Anlı yeni bölümüyle ülkenin gündemini belirlemeye devam ediyor. Kayıp ve cinayet olaylarının peşine düşen Müge Anlı hafta sonları hariç her gün saat 10:00’da izleyiciyle buluşarak meçhul olayları aydınlatmayı sürdürüyor. Müge Anlı 24 Mart Çarşamba canlı yayını izlemek isteyen vatandaşlar için Müge Anlı canlı yayın YouTube full HD izle ile ilgili link bağlantılarını haberimizde derledik. İşte tüm detaylar haberimizde…

MÜGE ANLI 24 MART ÇARŞAMBA CANLI YAYIN İZLE! MÜGE ANLI CANLI YAYIN YOUTUBE FULL HD İZLE!

Bir anda kayboldu, korkutan iddialar, karşılıklı suçlamalar... Yalova'da kaybolan Ferhan Tetik'ten son dakika gelişmesi!

Köprüde kayboldu, hiçbir yerde bulunamadı. Suya mı atladı, borçları yüzünden kaçtı mı? Suda ve karada arama çalışmaları Atv canlı yayınında. Şahap Örcün nerede?

MÜGE ANLI 24 MART ÇARŞAMBA CANLI YAYIN İZLE

MÜGE ANLI 23 MART SALI YOUTUBE FULL HD İZLE!

DÜNKÜ BÖLÜMDE NELER OLMUŞTUR?

Ferhan Tetik'in kaybında eşinden şüpheleniliyor. İddiaların odağındaki eşi ''ruh eşim'' dediği kocası hakkında konuştu. Hülya Hanım Ferhan ile ilişkisinin çok iyi olduğunu evlerinin çok güzel geçtiğini çok mutlu olduklarını iddia etti. Kimseden bir para istemediğini söyleyen Hülya Hanım sadece oğlunun Ferhan özel hastanede yaşarken para istediklerini eşinin bir yerde saklandığını bir süre sonra çıkıp geleceğine inandığını dile getirdi.

Editör: TE Bilisim