Masko Mobilya Kenti, 360 sanal tur ile gezebilir ve daha yakından izleyebilirsiniz. Neredeyse tüm ihtiyaçlarımızı internet üzerinden temin ettiğimiz bugünlerde Masko Mobilya Kenti de hizmeti önünüze getiriyor ve 360 görüntü ile online olarak tüm Masko’yu gezmenize, keyifle alışveriş yapmanıza olanak sağlıyor.   

Mobilya sektörü ülkemizin can alıcı sektörlerinden biri ve lokomotifi düzeyinde; 250 bin kişiye istihdam sağlayan bir sektör. Bilgili ve bilinçli mobilya tasarımcıları ve üreticileriyle, mobilyanın çeşit ve dizaynında zengin ürün yelpazesine sahip olan Masko ise hem dünyanın hem Türkiye’nin en büyük mobilya kenti. 7 kıtada 220 ülkeye ihracat yapan Masko Mobilya Kenti, 778 mağazasıyla muhteşem bir hizmet sunuyor.

Dünyaca ünlü markaların da bulunduğu Masko Mobilya Kenti’nde, yatak odasından yemek odasına, oturma odasından bebek odasına, ofis masasından makam koltuğa, bahçe mobilyasından, avizeye kadar bir evin, iş yerinin birçok tamamlayıcı ürün yelpazesini bir arada bulabilirsiniz. Masko, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mutlu ile her geçen gün daha da sağlam temeller ve gelecek hedefleri oluşturuyor. Masko’yu bir şirket gibi profesyonel bir şekilde yönetmeyi başaran Masko Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mutlu, pandemi sürecini de son derece iyi yöneterek sürekli yeniliklere de imza atıyor.

360 görüntü ile online olarak tüm Masko’yu gezmenize, keyifle alışveriş yapmanıza olanak sağlıyor. Yani 360 sanal tur ile Masko Mobilya Kenti'ni daha yakından inceleyebilir ve her yerini gezebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim