Dota Dragon's Blood 2. Sezon ne zaman yayınlanacak? İşte Netflix Dota Dragon's Blood yeni sezon detayları ile ilgili merak edilen soruların yanıtını sizler için haberimizde derledik. Netflix’te yayınlanan animasyon dizisi Dota Dragon's Blood tüm heyecanıyla 2. Sezonda sevenlerinin karşısına geçmeye hazırlanıyor. Peki, Dota Dragon's Blood 2. Sezon ne zaman yayınlanacak? İşte Netflix Dota Dragon's Blood yeni sezon detayları! Tüm detaylar haberimizde…

NETFLİX DOTA DRAGON'S BLOOD YENİ SEZON DETAYLAR

Slyrak the Ember Eldwurm’un sunucusu olan Ejderha Şövalyesi Davion’un etrafında dönüyor. Davion, gizli görevini yerine getirme yolculuğunda Prenses Mirana’ya katılır. Kısa süre sonra Davion, farkında olmadan tanrıları ve iblisleri içeren büyük bir plana dahil olduğunu fark eder.

Mart 2021’deki prömiyerinin ardından, ‘Dota: Dragon’s Blood’ çoğunlukla olumlu eleştiriler aldı ve eleştirmenlerin animasyon stilini ve karmaşık karakterlerini övdü. Netflix’te 1. sezonu art arda izledikten sonra, gelecekteki olası sezonlar hakkında şimdiden bazı spekülasyonlar var.

DOTA DRAGON'S BLOOD 2. SEZON NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Dota: Dragon’s Blood 1. sezonun tamamı 25 Mart 2021’de Netflix’te yayınlandı. Sekiz adet yarım saatlik bölümü var. Netflix Animation, seriyi, orijinal video oyunlarını geliştiren şirket olan Valve ile birlikte üretti. Güney Koreli Studio Mir, açılış sezonunda animasyonu yaptı.

Sezon 2’ye gelince, yapımcılar konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapmadı. Bununla birlikte, dizinin animasyon editörü Robert Meyer Burnett, 26 Şubat 2021’de ‘Robservation’ YouTube web yayınında, o sırada 24. bölüm üzerinde çalıştığını belirtti. Yani, dizinin en az iki sezonu daha olması gerçek bir olasılık.

Netflix, animasyon projelerine her zaman hevesle yatırım yapmıştır. Platformdaki en tanınmış şovlardan biri olan ‘Castlevania’, dördüncü sezonu yolda olmak üzere üç sezon yayınladı. Seri, zaten oluşturulmuş büyük bir hayran kitlesiyle geliyor, bu nedenle 1. sezon şüphesiz büyük ilgi çekecek. Dizi önümüzdeki birkaç ay içinde yenilenirse, ‘Dota: Dragon’s Blood’ 2. sezonun çıkması olarak bekleniyor.

Editör: TE Bilisim