NTGAZ halka arz ne zaman yapılacak? Naturelgaz’ın (NTGAZ) borsa kodu nedir? Soruları vatandaşlar tarafından sıkça araştırılıyor. Naturelgaz yönetiminden yapılan açıklamaları sonrasında şirketin halka arz olunacağı yatırımcıları heyecanlandırdı. Şirket, geçtiğimiz aylarda halka açık hisse ihraç etmeye çalışıyor ancak SPK’nın onayı ile geri sayım başladı. Naturelgaz’ın halka arz tarihini ve lot başına lot sayısını belirledi. Peki, NTGAZ halka arz ne zaman yapılacak? Naturelgaz’ın (NTGAZ) borsa kodu nedir? Tüm bu soruların yanıtı haberimizde yer alıyor…

NTGAZ HALKA ARZ NE ZAMAN YAPILACAK?

Global Yatırım Holding iştiraki Naturelgaz Genel Müdürü Turan şirketin halka arzı için 25-26 Mart’ta talepleri toplayacaklarını belirterek, “Nihai halka arz oranımız yüzde 30 olacak. Planımızdan vazgeçeceğimiz bir durum ve kur riskimiz yok.” dedi. Şirket, yaptığı açıklamada, Naturelgaz’ın 2021 yılında halka arz eden ilk enerji şirketi olduğuna dikkat çekti.

Global Yatırım Holding iştiraki Naturelgaz Genel Müdürü Hasan Tahsin Turan, yaptığı açıklamada, piyasaların son dönemdeki hareketliliğinin planlarını değiştirmediğini ve bunun her zaman karşılaşılabilen bir süreç olduğunu söyledi.

NTGAZ BORSA KODU NEDİR?

Naturelgaz halka arz ediliyor. Naturelgaz Sanayi ve Ticaret A.Ş hisseleri 25-26 Mart 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecek Sabit Fiyat Sistemi ile Talep Toplama süreciyle birlikte halka arz ediliyor.

Küresel Yatırım Holding iştiraki Naturelgaz, güç bölümünde yılın birinci halka arzına hazırlandı. Şirket, 25-26 Mart tarihlerinde 8,50 TL fiyat ile talep toplayacak olan, geçen yıl net kârını 2 kat artırarak 90,2 milyon liraya çıkarmıştı.

Şirketin genel müdürü Hasan Tahsin Turan, halka arzdan beklenen yaklaşık 130 milyon lira gelirin kıymetli bir kısmının tesis ve ekipman yatırımları için kullanılacağını belirterek, “Bu da bize ek kapasite sağlayacak. Öteki bir kısmı borç kapatmak için, bir kısmı yurtdışı yatırımları finanse etmek için, bir kısmı da işletme sermayesini güçlendirmek için kullanılacak” dedi.

Naturelgaz halka arz kodu: NTGAZ

Editör: TE Bilisim