Norveç Türkiye maçı hangi kanal, nerede oynanacak? Norveç Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta? Soruları vatandaşlar tarafından sıkça araştırılmaya başlandı. Norveç-Türkiye maçı için heyecanlı bekleyiş futbol severler tarafından başladı. Hollanda'yı 4-2 mağlup ederek grupta liderliğe yükselen Türkiye’nin ikinci maçı Norveç oldu. 2022 Dünya Kupası Elemelerinde galibiyet serisin bozmak istemeyen Türkiye’nin yeni maç randevusu hakkında detayları sizler için araştırdık. Peki, Norveç Türkiye maçı hangi kanal, nerede oynanacak? Norveç Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta? İşte detaylar…

Milli Futbol Takımı, Hollanda'yı 4-2 yenerek 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri'ne üç puanla başladı. Sevindiren galibiyetin ardırdan Türkiye gruptaki ikinci karşılaşmasını bugün (27 Mart Cumartesi günü) Norveç ile oynayacak.

NORVEÇ TÜRKİYE  MİLLİ MAÇI HANGİ KANAL, NEREDE OYNANACAK?

La Rosaleda Stadı'nda 27 Mart Cumartesi günü oynanacak Norveç-Türkiye karşılaşması, saat 20.00'de başlayacak ve TRT 1'den canlı yayınlanacak. A Milli Takım, Norveç hükümetinin yeni tip corona virüs (Covid-19) kararları nedeniyle, bu ülkeyle olan maçını İspanya'nın Malaga kentinde oynayacak.

Müsabakada, İspanya Futbol Federasyonundan hakem Alejandro Hernandez düdük çalacak. Hernadez'in yardımcılıklarını aynı ülkeden Teodoro Sobrino ve Raul Cabanero yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Jose Luis Munuera olacak.

NORVEÇ TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Ay-yıldızlı ekip grubun ilk maçında İstanbul'da Hollanda'yı 4-2 yenerken, Norveç de Cebelitarık'ı 3-0 mağlup etmişti.  Grubun diğer maçlarında ise Hollanda-Letonya ve Karadağ-Cebelitarık karşı karşıya gelecek.

Teknik direktör Şenol Güneş ve aday kadrodan bir futbolcu, aynı gün TSİ 19.30'da La Rosaleda Stadı'nda basın toplantısı düzenleyecek.

MUHTEMEL 11'LER

Türkiye (Muhtemel 11): Uğurcan Çakır, Dorukhan Toköz, Kaan Ayhan, Çağlar Söyüncü, Umut Meraş, Ozan Tufan, Okay Yokuşlu, Kenan Karaman, Hakan Çalhanoğlu, Yusuf Yazıcı, Burak Yılmaz

Norveç (Muhtemel 11): Jarstein, Meling, Ajer, Strandberg, Svensson, Midtsjo, Thorstvedt, Elyounoussi, Odegaard, Haaland, Sörloth

Editör: TE Bilisim