Tozkoparan İskender ne zaman başlıyor sorusu dizinin sıkı takipçileri tarafından sıkça araştırılıyor. Son bölümde nefes kesene anların yaşandığı Tozkoparan İskender’in 16. bölümde neler yaşanacağını heyecanla bekleniyor. Özellikle Mavi Ay, Cihangir’in geçmişten gelip gelmediğini ortaya çıkarıp çıkaramayacağı merak ediliyor. Peki, Tozkoparan İskender ne zaman başlıyor 28 Mart Pazar? Tozkopran İskender saat kaçta?

Tozkoparan İskender ne zaman başlıyor 28 Mart Pazar? Tozkopran İskender saat kaçta?

Macera, tarih ve komedi türündeki TRT 1’in büyük beğeniyle izlenen dizisi Tozkoparan İskender yeni bölümü için geri sayım başladı. İlk kez karşımıza 2 Ocak 2021 tarihinde çıkan dizi büyük bir kitlesi oluşmaya başladı. Sevenlerinin heyecanla beklediği dizinin 16. bölümü için geri sayım devam ederken Tozkoparan İskender’in yeni bölümü 28 Mart Pazar günü kaldığı yerden devam edecek. Yeni bölüm bugün saat 17.30'da başlayacak.

15. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kasırga’nın Mavi Ay’ı bodrum katına kilitlediği, Mavi Ay’ın ise izinsiz olarak cezalı odayı kullandığı ortaya çıkmıştır. Refika ve Rüya, her iki takımın alması gereken ceza konusunda anlaşmazlığa düşer. Diğer yandan Fikri, laboratuvara bırakılan notu Mavi Ay ve Salih’e gösterir. Bunun üzerine İskender, Cihangir hakkındaki şüphelerini yeniden hatırlamaya başlar. Önce nişan taşından adının silinmesi, sonra da geçmişe dönmesi gerektiğini söyleyen notun ortaya çıkmasıyla İskender bunalır. İskender’e destek olmak isteyen Mavi Ay, Cihangir’in gerçekten geçmişten gelip gelmediğini anlamak için bir plan yapar. Fikri’nin şüpheleri ise Kuzgunlar üzerinde yoğunlaşır. İskender’in yaralarına merhem olmak isteyen Salih, İskender’i Mavi Ay ile birlikte Okçular Tekkesi’ne götürür.

Kasırga’nın ve Mavi Ay’ın alacağı cezalar ne olacak? Laboratuvara notu kim bıraktı? Kuzgunlar geri mi dönüyor? Mavi Ay, Cihangir’in geçmişten gelip gelmediğini ortaya çıkarabilecek mi? Okçular Tekkesi’ne yeniden dönen İskender’i neler bekliyor? İskender’in ismi yok olmak üzere mi?

Editör: TE Bilisim