Türkiye Letonya maç bileti nereden alınır? Türkiye Letonya maç bileti satın alma! Soruları vatandaşlar tarafından sıkça araştırılmaya başlandı. A Milli Takım'ın Letonya ile 30 Mart Salı günü Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynayacağı 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu maçının biletleri bugün saat 15.00’te satışa çıkıyor. Türkiye - Letonya maçı öncesi heyecan artarken futbolseverler uzun zaman sonra seyircili oynanacak karşılaşmaya yoğun ilgi gösteriyor. Peki, Türkiye Letonya maç bileti nereden alınır? Türkiye Letonya maç bileti satın alma! İşte detaylar…

Türkiye Letonya maçı, 30 Mart Salı günü saat 21.45'te oynanacak. Karşılaşma ekran başından canlı izlenebilecek. Türkiye-Letonya karşılaşmasını 76.761 seyirci kapasiteli Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda Türkiye - Letonya maçını 11.514 taraftar seyredecek.

TÜRKİYE LETONYA MAÇ BİLETİ NEREDEN ALINIR? TÜRKİYE LETONYA MAÇ BİLETİ SATIN ALMA!

A Milli Takım'ın Letonya ile 30 Mart Salı günü Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynayacağı 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu maçının biletleri bugün saat 15.00’te satışa çıkıyor.

Stadyumun yüzde 15 kapasitesi oranında satışa sunulacak biletler, sadece www.passo.com.tr internet sitesi üzerinden alınabilecek.

Bilet alacak her taraftar için HES kodu zorunluluğu bulunuyor. Bir kişi, her bilet için ilgili kişilerin kimlik bilgileri ve HES kodları ile en fazla 5 bilet alabilecek.

Türkiye-Letonya maçının bilet fiyatları 25 ve 50 TL olarak belirlendi.

Editör: TE Bilisim