Show TV Kırmızı Kamyon konusu nedir? Kırmızı Kamyon oyuncuları kimlerdir? Soruları vatandaşlar tarafından merak edilemeye başlandı. Her hafta Çarşamba günleri Show TV ekranlarında yerini alacak olan Kırmızı Kamyon dizisi hakkında merak edilen soruların yanıtını sizler için haberimizde vermeye çalıştık. Aksiyon ve drama sahneleriyle izleyicileri ekranları başına kilitleyecek olan dizinin oyuncu kadrosu ve dizinin konusu hakkında merak edilen soruları haberimizde derledik. İşte tüm detaylar haberimizde…

SHOW TV KIRMIZI KAMYON KONUSU NEDİR?

Kırmızı Kamyon, kahraman itfaiyecilerin hayatlarını, zorlu mücadelelerini, yaşadıkları sevinçleri ve hüzünleri ekranlara getirerek Türkiye'de daha önce yapılmamış bir işe imza atacak!

Güçlü ve hırslı bir karakter olarak dikkat çeken Yavuz'un (Fatih Al), eşini kaybettiği yangının sorumlularını bulmak ve kızı Ömrüm'e (Ebrar Alya Demirbilek) kavuşmak için çetin bir savaş veren Uğur'la (Görkem Sevindik) yollarının nasıl kesişeceği büyük merak uyandırıyor.

Karısının ölümüne sebep olanları bulmak için mücadele eden Uğur'un, bu yolda yaşayacakları seyirciyi ekran başına kilitleyecek.

KIRMIZI KAMYON OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yapımcılığını 10. Ev'in üstlendiği, senaryosunu Sema Ergenekon’un süpervizörlüğünde Sevgi Yılmaz, Devrim Yıldız Özdemir ve Bahar Kaya’nın kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Osman Kaya’nın oturduğu ‘Kırmızı Kamyon’ itfaiyecilerin hayatlarını ve zorlu mücadelelerini anlatarak Türkiye'de daha önce yapılmamış bir işe imza atacak. Kırmızı Kamyon’un oyuncu kadrosunda;

Görkem Sevindik, Nilay Deniz, Ushan Çakır, Fatih Al, Tuğçe Altuğ, Deniz Hamzaoğlu, Aslı Orcan, Toprak Sağlam, Sümeyye Aydoğan, Ebrar Alya Demirbilek, Burak Berkay Akgül, Timur Ölkebaş, Gürberk Polat, Efekan Can, Melisa Akman, Uğur Arda Başkan, Hakan Altıner, Gamze Demirbilek, Yaşar Aydınoğlu, Mehmet Mehmetof, Kağan Uluca ve Tuğçe Karabayır buluşuyor.

Editör: TE Bilisim