Bir Zamanlar Kıbrıs 1 bölüm izle! TRT 1’in çok sevilen dönem dizilerine bir yenisi daha ekleniyor. Yayınlanan fragmandan sonra izleyiciler tarafından tam not alan Bir Zamanlar Kıbrıs’ın yapımını TMC Film, yapımcılığını ise Erol Avcı üstleniyor. Bir Zamanlar Kıbrıs, kahramanların gerçek yaşam mücadelelerini, aşklarını, ayrılıklarını ve hüzünlerini TRT 1’de seyirciyle buluşturmaya hazırlanıyor. Bu heyecan dolu dizinin 1. bölümü ise merakla bekleniyor. Bir Zamanlar Kıbrıs 1 bölüm izle! TRT ile Bir Zamanlar Kıbrıs kesintisiz HD izle seçeneklerini haberimizde derledik...

BİR ZAMANLAR KIBRIS 1 BÖLÜM TEK PARÇA İZLE!

Yönetmen koltuğunda Hakan İnan’ın yer aldığı dizi, Kıbrıs Türk halkının varoluş, özgürlük ve gerçek yaşam mücadelesini, aşklarını, ayrılıklarını ve hüsranlarını konu ediniyor. Kıbrıs adasında katliama uğrayan Türkler, Anavatan Türkiye Cumhuriyetinden yardım istemektedir.

Tamamı Kıbrıs’ta çekilerek ulusal bir kanalda yayınlanacak ilk dizi olma özelliği de taşıyan Bir Zamanlar Kıbrıs yapımı, tarihi gerçekler çerçevesinde, Kıbrıs Türklerinin varoluş mücadelesini ekrana taşıyacak. Adada yaşanan gerçek olaylardan yola çıkarak kaleme alınan Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi, Kıbrıs olaylarının şiddetlenmeye başladığı 1963 yılı itibarıyla ekranlara gelecek.

TRT İLE BİR ZAMANLAR KIBRIS KESİNTİSİZ HD İZLE!

Heyecan beklenen dizinin 1. bölümü henüz yayınlanmadı. Dizi yayınlanır yayınlanmaz 1. bölümü haberimizden erişebilirsiniz. Heyecan beklenen dizinin 1. bölüm fragmanı ise şöyle; Ahmet Kural, Pelin Karahan, Serkan Çayoğlu, Gülper Özdemir, Tayanç Ayaydın ve Devrim Saltoğlu gibi isimlerin yer aldığı Bir Zamanlar Kıbrıs dizi çekimleri, ada halkının da yoğun ilgisiyle geçtiğimiz günlerde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) başladı.

Senaryosunu Emre Özdür, Başar Başaran, yönetmenliğini ise Hakan İnan’ın üstlendiği dizide Kıbrıs Türk halkının özgürlük mücadelesinin sembolü Rauf Denktaş’ta hayat buluyor. Dizide sakız tüccarı Kemal Dereli karakterini Ahmet Kural, eşi İnci’yi Pelin Karahan, Türkiye’den adaya gizli görevle gelen Ankaralı karakterini Serkan Çayoğlu, nişanlısını ise Gülper Özdemir canlandırıyor. Rum komutan Samson’u Tayanç Ayaydın, Kıbrıs Türk Lideri Rauf Denktaş’a da Devrim Saltoğlu hayat veriyor. Dizinin kadrosunda ayrıca Hasan Küçükçetin, Miray Akay, Deniz Baytaş, Ahmet Sömers, Hakan Güner, Nebil Sayın, Emre Törün ve Bade Arazlı yer alıyor.

1. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Dizinin ilk bölümünde Kemal Dereli ve İnci Dereli ailesi, eşyalarını toplayarak daha güvenli bölgelere göç etmek zorunda kalır. Yaşadığı topraklardan ayrılmak zorunda kalan Kemal Dereli, hayatının şoku ile karşılaşır. Nitekim, sakız fabrikasında işler yolundadır; ancak, adanın siyasi koşulları bu pembe dünyaya daha fazla izin vermeyecektir. Kıbrıs Türkleri için acı dolu ifadesiyle tanımlayabileceğimiz yıllar büyük bir hızla başlar.

Bir Zamanlar Kıbrıs, ilk bölümü 1 Nisan Perşembe akşamı saat 20.00’da TRT 1 ekranında izleyici karşısına çıkacak.

Editör: TE Bilisim