TV8'in sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir'de Mehdi ölüyor mu? Doğduğun Ev Kaderindir'de İbrahim Çelikkol diziden neden ayrıldı? Milyonların heyecanla izlediği gerçek hayat hikayesi Doğduğun Ev Kaderindir'de Mehdi'nin kurşunların önüne atladığı görüntüler hayranların yüreğini ağızlarına getirdi. Olay sahnenin ardından Mehdi'nin akıbeti merak edilirken Mehdi ölüyor mu? Doğduğun Ev Kaderindir'de İbrahim Çelikkol diziden neden ayrıldı? sorusunun yanıtı yoğun olarak araştırılmaya başlandı. İşte detaylar!..

Mehdi ölüyor mu? Doğduğun Ev Kaderindir'de İbrahim Çelikkol diziden neden ayrıldı?

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Mehdi karakterinde rol alan İbrahim Çelikkol, 31 Mart 2021 Çarşamba akşamı ekrana gelen Doğduğun Ev Kaderindir 37. yeni bölümünde vurularak ölüyor ve böylece diziye veda edeceği iddia ediliyor.

İbrahim Çelikkol kimdir?

Doğum tarihi: 14 Şubat 1982

Yaş: 38

Memleketi: İzmit

İbrahim Çelikkol (d. 14 Şubat 1982, İzmit, Kocaeli), Türk dizi ve sinema oyuncusu ve eski modeldir.

İbrahim Çelikkol oyunculuk hayatına adım atmadan önce profesyonel modellik yapmıştır.

Basketbolla da ilgilenen İbrahim Çelikkol ligde oynadı, genç millî oldu. Basketbolu bıraktıktan sonra oyunculuk konusunda eğitim alan Çelikkol'un Osman Sınav'la tanışması ise hayatının dönüm noktası oldu.

Osman Sınav'ın çektiği Pars: Narkoterör filminde 'başkomiser Şamil Baturay' rolünün verilmesi ile oyunculuk hayatına adım attı. Daha sonra M.A.T. Karadağlar ve Keskin Bıçak gibi televizyon dizilerinde boy gösterdi. 2011 yılında başlayan ve 24 Eylül 2012 de final yapan İffet adlı dizide başrolde Cemil karakterini canlandırmıştır.

16 Şubat 2012'de gösterime giren büyük bütçeli sinema filmi Fetih 1453'te Ulubatlı Hasan karakterini canlandırmıştır. 2013 - 2014 yılları arasında Merhamet dizisinde Fırat Kazan' ı canlandırdı. 2014'te ekranda rol almaya başlayan Reaksiyon dizisinde bordo bereli Yüzbaşı Oğuz Ayaz karakterini ve 2016'da başlayan Kördüğüm dizisinde Ali Nejat karakterini canlandırmıştır.

Genç oyuncu İbrahim Çelikkol'un anne tarafı Selanik göçmeni, baba tarafı ise Arap kökenlidir.

Editör: TE Bilisim