Ekranların en çok izlenen programlarından olan Müge Anlı ile Tatlı Sert'te kayıp vakaları konuşulmaya devam ediyor. Her gün birbirinden ilginç hikayelerin konuşulduğu programda yeni bir isim gündeme geldi. 8 yıl önce kaybolan Sevdiye Yıldız aranıyor. Merak edilen isimlerden olan Müge Anlı Sevdiye Yıldız kimdir, kaç yaşında? Sevdiye Yıldız nerede, öldü mü? İşte tüm detaylar haberimizde...

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor.

MÜGE ANLI SEVDİYE YILDIZ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Müge Anlı'da aranan Sevdiye Yıldız'a 8 yıldır ulaşılamıyor. En son İstanbul Alemdağ'da kayıp başvurusu yapılan Sevdiye Yıldız 2 çocuk annesi. Hakkında detaylar gelmeye devam ediyor.

SEVDİYE YILDIZ NEREDE, ÖLDÜ MÜ?

Ailesinin 8 yıldır ulaşamadığı Sevdiye Yıldız'ın son olarak kadın sığınma evine gittiği biliniyor. İki çocuk annesi olan Sevdiye Yıldız hakkında merak edilen detayları canlı yayına katılan tanıklar olayla ilgili bildiklerini anlattılar. Yayına katılan görgü tanıkları ve ismini vermek istemeyen konuşmacılar olayla ilgili detayları anlattı.

Editör: TE Bilisim