The Witcher 2. Sezon ne zaman çıkacak? İşte Netflix’ten The Witcher açıklaması ile ilgili detaylar dizi severler tarafından merak konusu oldu. Dizi ve film paylaşım platformu olan Netflix’in en çok izlenen ve beğenilen dizileri arasında gösterilen The Witcher’ın 2. Sezonu hakkında merak edilen çıkış tarihine son noktayı Netflix koydu. Dizinin ne zaman başlayacağı ile ilgili detayları açıklayan platformun detaylarını sizler için haberimizde derledik. İşte detaylar…

THE WİTCHER 2. SEZON NE ZAMAN ÇIKACAK?

Orijinali Andrzej Sapkowski‘nin popüler roman serisine dayanan popüler oyun serisi uyarlaması The Witcher bugün sürpriz bir haber ile hayranları karşısına çıktı. Pandemi nedeniyle çekimleri uzun bir süre ertelenen yapım nihayet 2. sezonuyla ilgili beklenen müjdeyi verdi.

Fantastik temalı popüler internet dizisi The Witcher, ilk sezonuyla beraber arkasında pek çok soru işareti bırakmıştı. İzleyenleri ikiye bölen seri kimileri tarafından hayal kırıklığı olarak karşılanırken; kimilerince ise başyapıt olarak anılıyor.

Son dönemlerde The Witcher açısından işler pek iyi gitmiyordu. Çekimlerine birden fazla kez ara verilen dizi sevenlerini korkutmuştu. 2. sezonun uzun bir süre tamamlanmayacağı izlenimini çizmişti. Başrol oyuncusu Henry Cavill‘ın sette ciddi bir kaza geçirmesi sonrasında bu söylemler iyice artmıştı.

THE WİTCHER 2. SEZON BAŞLAYACAK?

Geçtiğimiz ay senaryosundan bir parça sızdırılan 2. sezon Sapkowski’nin “The Last Wish” (Son Dilek) adlı ilk romanından uyarlanacak. İlk sezonda çeşitli zaman atlamaları ile izleyicinin kafasını karıştıran The Witcher’ın ikinci sezonu ise düz bir zaman çizgisi izleyecek.

Netflix’in yaptığı yeni açıklama The Witcher hayranlarını sevindirdi. Dizinin ikinci sezonunun çekimleri bitti. Çekimler 15 farklı mekanda ve 158 günde tamamlandı. Popüler yapım için post prodüksiyon süreci başladı.

Oyuncu seçimi, kalitesiz CGI kullanımı ve karışık zaman çizgisi gibi sorunlarla ciddi eleştirilere maruz kalan The Witcher’ın 2. sezonu için bekleyiş sürüyor. Netflix şimdilik bir yayın tarihi vermedi. Fakat beklenen sezonun tıpkı 2019’da yayınlanan ilk sezon gibi yıl sonunda yayınlanacağı tahmin ediliyor.

Editör: TE Bilisim