2021 Euroleague play off ne zaman oynanacak? THY Euroleague play off maçları ne zaman? Soruları basketbol severler tarafından sıkça araştırılıyor. THY Euroleague'de gözler play offlara çevrildi. Son 8'e kalarak büyük bir başarıya imza atan temsilcilerimizin rakipleri önümüzdeki hafta oynanacak son hafta maçlarıyla belli olacak. Avrupa basketbolunun kulüpler bazındaki en önemli organizasyonunda 32. hafta maçları oynanıyor. İşte tüm detaylar haberimizde…

THY EUROLEAGUE PLAY OFF MAÇLARI NE ZAMAN?

Avrupa basketbolunun kulüpler bazındaki en önemli organizasyonunda 32. hafta maçları oynanıyor. Ligin en formda ekiplerinden Anadolu Efes, İspanya'da Real Madrid karşısında farklı galip gelerek çeyrek final biletini aldı. Lacivert-beyazlılar bu sezon Avrupa Ligi'nde en fazla sayı atan ekip unvanını eline geçirerek rakibini Madrid'de 25 sayı farkla 108-83 yendi ve 21. galibiyetini elde etti.

Bayern Münih'i Almanya'da 77-68 yenen Fenerbahçe Beko ise 20. galibiyetine ulaştı ve bir kez daha adını son 8 takım arasına yazdırdı. Euroleague'de bitime iki hafta kala Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko, organizasyonun 2'nci devresinde yakaladıkları çıkışla dikkat çekti. İki temsilcimiz de ligin 2'nci yarısında oynadıkları 15 maçta 13 galibiyet alarak sadece 2 mağlubiyet yaşadı ve performansları ile bu alanda zirvede yer aldı.

2021 EUROLEAGUE PLAY OFF NE ZAMAN OYNANACAK?

2020-21 EuroLeague Play-off (çeyrek final) turu Nisan 2021 tarihleri arasında oynanacaktır. 1., 2. ve (gerekirse) 5. maçlar 1. takımın, 3. ve (gerekirse) 4. maçlar 2. takımın ev sahipliğinde oynanacaktır. 3 galibiyete ulaşan takımlar Dörtlü Final'e yükselecektir.

Editör: TE Bilisim