Toko Crypto ne zaman çıkacak? Toko Crypto nedir? Binance‘ın Twitter hesabından yapılan duyuruda Launchpad’in 19. projesi olan Toko Crypto (TKO) duyuruldu. TKO satışı klasik format ile yapılacak ve kullanıcıların hesaplarındaki BNB miktarı kayıt altına alınacak. Kullanıcıların bakiyeleri 7 gün boyunca takip edilecek ve her gün ekran görüntüsü alınıp kaydedilecek. Yatırımcıların merakla beklediği ve internette araştırdığı yeni kripto paranın tüm ayrıntılarına haberimizde yer verdik. Peki, Toko Crypto ne zaman çıkacak? Toko Crypto nedir? İşte detaylar…

TOKO CRYPTO NE ZAMAN ÇIKACAK?

Toko Crypto, 07 Nisan Çarşamba günü saat 03.00'a (TSİ) kadar 7 gün boyunca kaydedilen BNB verilerine göre hesaplara aktarılacak. Her kullanıcı için nihai BNB tutma tutarı, daha önce duyurulan Günlük Ortalama BNB Bakiyesi hesaplaması kullanılarak 7 günün ortalaması olarak belirlenecek.

Binance‘in Twitter hesabından yapılan duyuruda Binance Launchpad’in 19. projesi olan Toko Crypto (TKO) duyuruldu. TKO satışı klasik Launchpad formatı ile yapılacak. Kullanıcıların hesaplarındaki BNB miktarı 31 Mart 2021 tarihi itibarıyla kayıt altına alınmaya başlanmıştı.

Binance, kullanıcıların BNB bakiyelerini 7 gün boyunca takip ederek her gün ekran görüntüsü alıp bunları kaydedecek. Kullanıcıların son tarihe gelindiğinde sahip oldukları BNB miktarı  ise 7 günün ortalama BNB miktarına göre belirlenecek.

TOKO CRYPTO NEDİR?

Toko Crypto’nun aslında bir kripto para borsası olduğu görülüyor. Endonezya merkezli kripto para borsasının diğer borsa tokenlerine göre eşsiz bir token modeline sahip olduğu vurgulanıyor.

Toko Crypto’nun en çok dikkat çeken yanının ise Endonezya’da NFT Arcade isminde türünün ilk örneği platform olarak çıktığı görülüyor. NFT sektörü odaklı bu girişim, dijital koleksiyon ürünleri ve direkt olarak NFT’lere ev sahipliği yapacak.

Ticari hacme göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance‘in Launchpad platformunun son dönemlerde hız kazanmasının sebebi olarak, piyasaya sürülen kripto paraların önemli bir kısmının rekor kırması gösterildi.

TOKO CRYPTO SATIŞ DETAYLARI

Toko Crypto (TKO) token satışı hakkında yayınlanan bilgilerde, Launchpad Hard cap 7,5 milyon dolar, kullanıcı başına hard cap 20 bin dolar, toplam token arzı 500.000.000 TKO, Binance Launchpad ile satılacak token arzı 75.000.000 TKO (toplam arzın %15’i) ve Launchpad üzerindeki satış fiyatı ise 1 TKO için 0,10 USD (BNB olarak fiyatı ise daha sonra belirlenecek) olarak açıklandı.

Editör: TE Bilisim