Dünyanın heyecanla beklenen dev derbisi Barcelona Real Madrid maçının ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Dünya'nın en önemli derbilerinden biri olarak kabul edilen ve El Clasico adıyla da bilinen Real Madrid-Barcelona maçı, bu sezon ayrı bir önem taşıyor. Peki, Barcelona Real Madrid maçı ne zaman 2021? Barcelona Real Madrid hangi kanalda şifresiz mi?

BARCELONA REAL MADRİD MAÇI NE ZAMAN 2021? BARCELONA REAL MADRİD HANGİ KANALDA ŞİFRESİZ Mİ?

Futbolseverleri ekran başına kilitleyecek olan günün müsabakaları arasında Barcelona Real Valladolid maçı da yer alıyor. Maç öncesi lider Atletico Madrid’in 4 puan, ikinci sıradaki Real Madrid’in de 1 puan gerisinde yer alan Barcelona, müsabakadan galibiyetle ayrılmasının halinde hem Real Madrid’in önüne geçecek hem de Atletico Madrid ile puan farkını 1’e indirmiş olacak.

BARÇA 8 MAÇTIR KAYBETMİYOR

Ev sahibi Barcelona 8 maçtır sahadan mağlubiyetle ayrılmazken oynadığı maçların 6’sını kazandı, 2’sinde berabere kaldı. Son 14 maçında sadece 1 galibiyeti bulunan Real Valladolid ise bu galibiyeti 10 kişi kalan Getafe’ye karşı almıştı.

BARCELONA REAL VALLADOLİD MAÇI HANGİ KANALDA, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Küme düşme potasına yakın konumda olan Real Valladolid ile şampiyonluk mücadelesi veren Barcelona’nın karşı karşıya geleceği maç 5 Nisan 2021 Pazartesi günü oynanacak.

Saat 22:00’de başlayacak olan müsabaka Spor Smart ekranlarından da canlı ve şifreli olarak izlenebilecek.

Editör: TE Bilisim