Kaya Temel / Florya özel haber

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Florya’da şampiyonluk ateşini yaktı. Kaybedilen maçların üstüne çizgi çeken Terim, kalan maçların hepsini kazanmak için sahaya çıkacaklarını belirtti.

Galatasaray, Fatih Karagümrük ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Florya’da gerçekleşen antrenmana Teknik Direktör Fatih Terim’in müdahaleleri damga vurdu!

Savunmaya uyarı

Başarılı teknik adam, oyuncularına sık sık uyarılarda bulunarak kalan maçlarda hataya yer olmadığını belirtti. Özellikle Luyindama’yı ve Marcao’yu, Karagümrük maçında çok dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Hatalarını bekleyecek

Kalan maçların hepsini kazanarak rakiplerinin hata yapmasını bekleyeceklerinin sinyallerini veren Terim, Muhammed ve Falcao’yla özel ilgilendi. Antrenmana damga vuran isim ise Halil Dervişoğlu oldu. Sarı takım ve kırmızı takım olarak çift kale yapılan maçta Halil Dervişoğlu’nun golleri ön plana çıktı. Mısırlı futbolcu Muhammed ise kafa toplarına çalışarak Karagümrük’e hazırlandı. Antrenmanın sona ermesine rağmen yıldız futbolcu Falcao içeriye gitmeyerek şut çalışması yaptı.

VAR’a gidelim!

Terim, çift kale maçta atılan gollerin bazılarına VAR’a gidelim esprisi yaptı. Terim’in moralinin yüksek olması ve şampiyonluğa odaklanması dikkatlerden kaçmadı. Diriliş Postası Spor Müdürü Temel’in “Hocam nasılsınız, takımın durumu nasıl gidiyor?” sorusunu, “ Takım oldukça iyi ve daha da iyiye gidecek” şeklinde cevap verdi.

Editör: TE Bilisim