Çok yüksek risk ile kırmızı kategoride yer alan Aydın'da skandal bir olay yaşandı.

Kuşadası ilçesinde, sağlık ve zayıflama ürünleri satan bir firma, 5 yıldızlı otelde bayi toplantısı düzenledi.

Bayi toplantısının ardından katılımcılar pandemi kurallarını yok sayan hareketlerde bulundu.

' Eğitim ve Eğlence Günleri' adı altında yaklaşık 400 kişinin katıldığı toplantının ardından gece saatlerinde otel bahçesinde parti verildi.

SABAH SAATLERİNE KADAR SÜRDÜ

Kuşadası Pine Bay Otel’de gerçekleştirildiği ileri sürülen partiye katılan aymazlar, bir de cep telefonları ile çektiği görüntüleri sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Partide bulunan kimse sosyal mesafeye önem göstermezken, maske takanların sayısı ise neredeyse yok denecek kadar azdı.

OTEL YETKİLİLERİ SESSİZ KALDI

Eğitim ve eğlence günleri adı altında yaklaşık 400 kişinin katıldığı toplantının ardından düzenlenen parti, gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

Pandemi kurallarını hiçe sayarak etkinlik gerçekleştirilen otelin yetkilileri, ulaşma taleplerine rağmen telefonlara cevap vermedi. Mahalle sakinleri ise olaydan rahatsızlık duyduklarını dile getirdi.

Mahalleli, koronavirüsün pik yaptığı bu dönemde insanların bir araya gelerek bu şekilde eğlenmesinin doğru olmadığını ifade etti.

100 kişilik doğum günü partisi
Geçen yıl karantina kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle polis tarafından öğrenci yurduna yerleştirilen Enes Batur, iddiaya göre Beykoz’daki evinde doğum günü partisi verdi. Daha önce kendisi de salgına yakalanan Batur’un kutlamasına 100 davetli katılırken partiye baskın düzenleyen polis yakaladığı kişilere 3 bin 500’er TL ceza kesti.
Editör: TE Bilisim