Stuttgart, Fenerbahçe'den Ömer Faruk Beyaz ile 4 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.

Alman ekibi, Ömer Faruk Beyaz'ın 2021 yazında takıma katılacağını ve 30 Haziran 2025'e kadar sözleşme imzalandığını açıkladı.

"Ömer Faruk Beyaz olağanüstü bir yetenek"

Stuttgart Sportif Direktörü Sven Mislintat transferle ilgili kulüp internet sitesine konuşurken, "Ömer Faruk Beyaz olağanüstü bir yetenek. Avrupa'nın en çok istenen oyuncularından biriydi. 17 yaşında profesyonel, Fenerbahçe'de kaptanlık yapmış ve Türkiye U21'i için oynayan sıradışı bir potansiyel. Stuttgart'ı seçtiği için gururluyuz. Muazzam bir rekabet olmasına karşın bu transferi bonservissiz yaptığımız için çok mutluyuz." açıklamasını yaptı.

"Bana duydukları güven için Stuttgart'a teşekkür ediyorum"

Ömer Faruk Beyaz ise transferiyle ilgili olarak, "Bana duydukları güven için Stuttgart'a teşekkür ediyorum. Ailemle ve yönetim ekibimle birlikte bu kararı verdik çünkü Stuttgart, genç oyunculara odaklanan bir kulüp. İlk günden itibaren, güvenlerinin karşılığını vermek için elimden geleni yapacağım" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe de duyurdu

Sarı Lacivertliler'den yapılan açıklamada, "Futbolcumuz Ömer Faruk Beyaz, Almanya'nın VfB Stuttgart kulübüyle anlaşmaya varmıştır. Sezon sonu kulübümüzle sözleşmesi sona erecek olan Ömer Faruk Beyaz'a bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz" denildi.

Editör: TE Bilisim