AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, CHP’li İBB’ye toplamda 112 milyar lirayı bulan belediye kaynaklarını nerede harcadığını sordu.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, CHP’li İBB yönetiminin 2 yıla yaklaşan görev sürecinde projelendirilip hayata geçirilen 1 tane eserin dahi bulunup bulunmadığını sordu.

Bugüne kadar AK Parti döneminde yapılmış projelerin yeniden açılışını yapmaktan ve büyük ölçüde tamamlanan hizmetlerin kurdelesini kesmekten öte bir faaliyetin olmadığını vurgulayan Kabaktepe, belediye kaynaklarının nerelere harcandığının merak konusu olduğuna vurgu yaptı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne merkezi hükümetten bütçe kesintisi yapılmadığını hatırlatan AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, “İBB’nin iştirakleri dahil toplam bütçesi 75,5 milyar TL. Hükümetten gelenle birlikte 93 milyar TL. İBB’nin 2 yılda borçlanması 19 milyar TL. Bu sene ona 9 milyar TL daha eklenecek. Peki, bu kadar parayı atmadığınız temellere mi, yoksa reklam filmlerine mi harcadınız?” dedi.

Editör: TE Bilisim