Süper Lig'in 35. haftasında  Fenerbahçe, Medipol Başakşehir'e konuk olacak. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nın ev sahipliği yapacağı karşılaşma, saat 19.00'da başlayacak. Haftanın kapanış müsabakasını hakem Cüneyt Çakır yönetecek.

Ligde yaptığı 33 maçta 20 galibiyet, 6 beraberlik ve 7 mağlubiyet yaşayan Fenerbahçe, haftaya 66 puanla 2. sırada girdi. Sarı-lacivertli takım, yarın Medipol Başakşehir'i yenmesi halinde lider Beşiktaş ile arasındaki puan farkını maç fazlasıyla 2'ye indirecek.

Süper Lig'in son şampiyonu Medipol Başakşehir ise bu sezon istediği performansı sergileyemiyor. Yaptığı 32 maçın 8'ini kazanan, 9'unda berabere kalan ve 15'ini kaybeden turuncu-lacivertliler, 33 puanla 18. sırada yer alıyor.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında Ülker Stadı'nda oynanan lig müsabakasını Fenerbahçe 4-1 kazanmıştı.

İki takımın eksikleri

Başakşehir'de tedavileri süren Junior Caiçara, Bolingoli ve Hasan Ali Kaldırım ile koronavirüs testi pozitif çıkan Deniz Türüç bu maçta forma giyemeyecek. 

Fenerbahçe'de ameliyat edilecek olan Altay Bayındır'ın yanı sıra Sadık Çiftpınar ve Diego Perotti bu karşılaşmada oynayamayacak. Gökhan Gönül'ün durumu ise maç saatinde belli olacak.

Muhtemel 11'ler

Başakşehir: Volkan, Rafael, Ponck, Epureanu, Cemali, Ndiyashimiye, Tolga, Visca, Giuliano, Chadli, Demba Ba

Fenerbahçe: Harun, Nazım, Serdar, Szalai, Caner, Ozan, Sosa, Pelkas, Mert Hakan, İrfan Can, Samatta

Editör: TE Bilisim