Kağıt Ev’deki Cemre Fırtına aslında kim? Kağıt Ev’in Cemresi Helin Kandemir kaç yaşında, nereli? Sorularına yanıt olabilmek için konuyu haberimizde derledik. Tecrübeli isim Şenol Sönmez’in yönetmen koltuğuna oturduğu yapımın çekimleri İstanbul’da devam ediyor. Reklamsız gösterimi 150 dakika olacak olan dizi ekran karşısına dram türünde geliyor. İlgili vatandaşların yaptığı sık aramalar sonucunda bütün ayrıntıları içeriğimizde yer verdik. Peki, Kağıt Ev’deki Cemre Fırtına aslında kim? Kağıt Ev’in Cemresi Helin Kandemir kaç yaşında, nereli? İşte merak edilen bütün detaylar…

KAĞIT EV’DEKİ CEMRE FIRTINA ASLINDA KİM?

İlk bölümü bugün Star TV ekranlarında ilk kez 20.00’da yayınlanacak olan Kağıt Ev dizisindeki Cemre Fırtına isimli karakteri Helin Kandemir canlandıracak. Cemre, ailesinin huzuru için babasının peşine takılan Azra’yı öldürüyor. Daha sonrasında gelişecek olay döngüsü de bu şekilde başlıyor.

Dizide, “Ben Cemre Fırtına, bir gün herkes beni konuşacak.” şeklinde tanıtılan Cemre Fırtına karakteri, hırçınlığıyla izleyicileri heyecanlandıracak gibi görünüyor.

KAĞIT EV’İN CEMRESİ HELİN KANDEMİR KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Reklam, sinema ve dizi oyuncusu Helin Kandemir, 2 Haziran 2004 yılında İstanbul’da doğdu. 155 cm boyunda ve 41 kilo ağırlığında olan genç oyuncu, ilk olarak 2013 yılında Ötesiz İnsanlar’da, sonralarında ise Bitmeyen Hikâye, Kollama, İsimsizler, Hakan Muhafız dizilerinde rol aldı. 16 yaşındaki ünlü son olarak Bir Litre Gözyaşı dizisinde “Elif Yürekli” karakterine hayat vermiştir.

Kız Kardeşler sinema filminde oynayan genç aktör, Yörem Zeytin ve Yörem Sucuk reklam filmlerinde de rol almıştır.

Editör: TE Bilisim