ALO 182 neden aranmıyor ve çalışmıyor sorusu sıkça araştırılıyor.  Sağlık Bakanlığı tarafından geliştirilen ve gerek aşı gerekse doktor randevularının alındığı MHRS 182 çağrı merkezinde yaşanan bir aksaklık bugün binlerce kişinin karşılaştığı bir sorun olarak gündeme geldi. "182 neden aranmıyor?" sorusu yanıt ararken MHRS (Merkezi Hekim Randevu Sistemi) sosyal medya hesabı üzerinden konuyla ilgili açıklamayı gerçekleştirdi. "182 aranmıyor" ifadeleriyle yapılan paylaşımı yanıtlayan kurum bu durumun talep yoğunluğundan kaynaklandığını ifade etti.

ALO 182 neden aranmıyor ve çalışmıyor? MHRS'den 182 arızası

Son dönemde koronavirüs salgını, aşılama süreci ve diğer birçok hastalık nedeniyle Merkezi Hekim Randevu Sistemi'nde büyük bir yoğunluk yaşanıyor. Gerek uygulama gerekse çağrı merkezi üzerinden kişiler işlemlerini yaparken bugün yaşanan sorunun ardından " ALO 182 aranmıyor" şikayetleriyle sosyal medyada binlerce kişi sorununu bildirdi.

MHRS'DEN AÇIKLAMA GELDİ!

Yaşanan arızayı bildiren bir vatandaşın paylaşımını yanıtlayan MHRS durumla ilgili olarak;

"Merhaba. Bazı dönemlerde vatandaşlarımızın ALO182'ye olan talebinin artması nedeniyle yoğunluk yaşanmaktadır. Bu gibi durumlarda http://mhrs.gov.tr veya MHRS Mobil uygulamasından kolayca üyelik oluşturup aynı randevu bilgilerine erişerek işlem gerçekleştirebilirsiniz." İfadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim