Galatasaray'da Fatih Terim'in sözleşmesi uzatılacak mı? Sorusu sarı kırmızılı taraftarlar tarafından sıkça araştırılmaya başlandı. Spor Toto Süper Lig'de bu hafta Trabzonspor ile evinde karşılaşacak olan Galatasaray'da şampiyonluk umutları sürüyor. Ligde 65. puanla Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin ardından 3. sırada yer alan Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sezon sonu sözleşmesi biten hocanın durumunun ne olacağı merak konusu olunca Galatasaray'da Fatih Terim'in sözleşmesi uzatılacak mı? Sorusunun yanıtını haberimizde derledik. İşte detaylar…

GALATASARAY'DA FATİH TERİM'İN SÖZLEŞMESİ UZATILACAK MI?

Geçtiğimiz hafta Göztepe'yi 3-1 yendikleri maç sonrasında Mustafa Cengiz'in olay sözlerine cevap veren tecrübeli teknik direktör Fatih Terim, 'Yumruklarımı sıkıyorum, Galatasaraylılara bir sözüm var' demişti. Cengiz, Galatasaraylı oyunculara da eleştirilerde bulunmuştu.

Geçtiğimiz haftadan bu yana hareketli günler geçiren Galatasaray'da gündeme gelen konulardan biri de Fatih Terim'in sezon sonunda bitecek sözleşmesi oldu. Yöneticilerin, "Hocamız ile yeni sözleşme yapmalıyız. Aksi halde büyük sıkıntı yaşarız" dediği iddia edildi.

Toplantıda bu konuda ile ilgili görüşleri dikkate eden Mustafa Cengiz'in Takvim'de yer alan haberde GS TV'de her hafta yaptığı gündem değerlendirmelerinde Fatih Terim'in sözleşmesi hakkında görüş belirteceği ifade edildi.

Editör: TE Bilisim