Avrupa’nın en büyük organizasyonu olan UEFA Şampiyonlar Liginin bu akşam yapılacak olan Paris Saint Germain - Manchester City maçı vatandaşlar tarafından sıkça merak edilmeye başlandı. Premier Lig ekibi Manchester City ise güçlü rakibi Paris Saint Germain (PSG) karşısında avantajlı bir skor için mücadele edecek. beIN Sports ekranlarından yayınlanacak PSG Manchester City mücadelesi, Türkiye’den de yakından takip edilecek maçını naklen canlı yayını için haberimizi derledik. İşte PSG - Manchester City maçı kesintisiz izle! Paris Saint Germain - Manchester City maçı şifresiz full izle!

PSG - Manchester City maçı kesintisiz izle! Paris Saint Germain - Manchester City maçı şifresiz full izle!

Yarı final eşleşmelerindeki ikinci maç ise bugün PSG ile Manchester City arasında oynanacak. Fransız ekibi PSG kupanın favorileri arasında bulunan Bayern Münih’i eleyerek önemli bir başarı elde etmişti. Karşılaşma öncesi ev sahibi PSG’de Bernat dışında eksik oyuncu bulunmazken Manchester City’de ise eksik oyuncu yer almıyor.

MUHTEMEL 11'LERİ

PSG: Navas; Marquinhos, Florenzi, Diallo; Kimpembe, Paredes; Gueye, Verratti, Di Maria, Mbappe, Neymar

Manchester City: Ederson; Stones, Walker, Cancelo; Ruben Dias, Gündoğan; Rodri, De Bruyne, Mahrez, Bernardo Silva, Foden

PSG - MANCHESTER CITY MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA?

Paris Saint Germain (PSG) ile Manchester City arasında oynanacak Şampiyonlar Ligi mücadelesi 28 Nisan Çarşamba günü saat 22:00'de beIN Sports 4 ekranlarından yayınlanacak.

Son dakika gelen bilgiye göre ise, Paris Saint Germain - Manchester City, maçı bugün saat 22.00'de beIN SPORTS HABER'den şifresiz canlı yayınlanacak.

PSG - MANCHESTER CİTY MAÇI KESİNTİSİZ İZLE

Editör: TE Bilisim