2021 Bayram ikramiyeleri saat kaçta yatacak? Emekli bayram ikramiyesi ne zaman hesaplarda olacak? Soruları milyonlarca emekli vatandaş tarafından merak ediliyor. 2016 yılından itibaren emekli vatandaşlar ödenen bayram ikramiyeleri bu yılda ödenmeye devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 1100 TL olduğunu açıklaması ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin’in tarih vermesiyle birlikte vatandaşlara bayram gününde nefes olacak. Peki, 2021 Bayram ikramiyeleri saat kaçta yatacak? Emekli bayram ikramiyesi ne zaman hesaplarda olacak? İşte detaylar…

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ NE ZAMAN HESAPLARDA OLACAK?

Bakan Bilgin, SSK emeklilerinin 6 Mayıs’ta, Emekli Sandığı ve Bağ-Kur emeklilerinin ise 7 Mayıs’ta bayram ikramiyesi alabileceklerini duyurdu.

Bakan Bilgin, “Emek de emeklilerimiz de başımızın tacı. Emeklilerimizin 7 gün 24 saat hizmetindeyiz. Türkiye’mizin kalkınması için alın teri döken, ülkemizin her bir karışında emeği ve hizmeti olan emeklilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Aileleri ile birlikte hayırlı bayramlar geçirmelerini temenni ediyorum.” dedi.

2021 BAYRAM İKRAMİYELERİ SAAT KAÇTA YATACAK?

SSK emeklilerinin 6 Mayıs’ta, Emekli Sandığı ve Bağ-Kur emeklilerinin ise 7 Mayıs’ta verilmesi planlanan bayram ikramiyelerinin bir önceki 6 ve 7 Mayıs tarihlerine giriş saatlerinde yani saat gece yarısı 12:00’dan sonra hesaplarına yatırılması tahmin ediliyor.

Editör: TE Bilisim