Eskişehir'de 25 ve 26'ncı dönem CHP milletvekilliği yapan ve halen parti meclis üyesi olan Prof. Dr. Gaye Usluer, sosyal medyadan partisinden istifa ettiğini açıkladı.

" DEMOKRASİ MÜCADELESİNE DEVAM"

Gaye Usluer, açıklamasında, "Bugün itibariyle Cumhuriyet Halk Partisi üyeliğinden istifa ettim. Birlikte yol yürüdüğüm tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Barış, özgürlük, adalet, demokrasi mücadelesine vazgeçmeden devam edeceğim" dedi.

"ŞİMDİLİK PARTİ YOK"

Usluer, istifası hakkında yaptığı açıklamada Düşünülerek alınmış bir karar, duygusal bir karar değil. Bir şekilde siyasi hayatım devam eder. Çok uzun zamandır düşünüyordum, duygusal bir karar değil. Düşünülerek alınmış bir karar. Hayırlı olsun inşallah. Gelecekte ne olur şu anda bilmiyorum. Şimdilik bir parti yok" diye konuştu.

CHP KAN KAYBEDİYOR

CHP, son zamanlarda istifa depremi ile sarsılıyor. Çok sayıda vekilini kaybeden CHP'nin meclisteki koltuğu her geçen gün daha da azalıyor.

 Mustafa Sarıgül, Muharrem İnce, Teoman Sancar, Mehmet Ali Çelebi, Hüseyin Avni Aksoy, Özcan Özel gibi vekillerin yanı sıra daha bir çok isim CHP'nin kuruluş amaçlarından saptığı gerekçesiyle partiden istifasını vermişti. Ayrıca CHP, sadece vekil değil il ve ilçe teşkilatlarında da kan keybediyor.

Editör: TE Bilisim