Netflix Stranger Things 4. sezon ne zaman yayınlanacak? Stranger Things yeni sezon ne zaman? Soruları dizi severler tarafından araştırılınca yeniden gündeme geldi. Son zamanların en çok izlenen dizileri arasında yer alan Stranger Things yeni sezon (4. Sezon) ile ilgili fragman yayınlamasıyla takipçilerini heyecanlandırdı. ABD yapımı Stranger Things dizisinin 4. sezonu için bekleyiş devam ederken sıkça araştırılan Netflix Stranger Things 4. sezon ne zaman yayınlanacak? Stranger Things yeni sezon ne zaman? Soruların yanıtını haberimizde derledik….

NETFLİX STRANGER THİNGS 4. SEZON NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Dizinin yazarları Twitter hesapları aracılığıyla birden fazla sayfanın yer aldığı bir fotoğraf paylaştı ve sezon 4'ün yazımının bittiğini duyurdu. Ancak Stranger Things 4. sezon ne zaman başlayacak sorusunun yanıtı henüz belli olmadı. 3. sezon ile 4. sezon arasına 3 yıl gibi uzun bir sürenin girmesinin en temel nedeni korona virüs salgını.

Konuyla ilgili söylentilere göre dizinin çekimleri salgın nedeniyle oldukça ağır ilerliyor ve dizinin prodüksiyon çalışmaları Ağustos 2021'de anca tamamlanmış olacak. Stranger Things 4. sezonun Mart ya da Nisan 2022'de yayınlanması bekleniyor.

STRANGER THİNGS YENİ SEZON NE ZAMAN?

Dizinin 2022 yılında yayınlanacağına dair son açıklama, bizzat dizinin başrol oyuncularından birinden gelmiş olsa da bu konuda henüz Netflix tarafından yapılmış resmi bir açıklaması bulunmuyor. Ancak salgının hafiflemesi ve çekimlerin hızlanmasıyla birlikte 4. sezon 2021 yılının son çeyreğinde de seyirci karşısına çıkması ihtimaller dahilinde.

Netflix, Stranger Things'in 4. Sezon İlk Fragmanını Yayınladı

Netflix, en popüler dizilerinden biri olan Stranger Things'in 4. sezonundan ilk fragmanı yayınladı.

Fragmanı izlemek için tıklayınız.

Editör: TE Bilisim