Eğer evli biri rüyasında eski sevgilisinin evlendiğini görürse bu ailesinin içinde yaşacağı maddi kayıplar şeklinde yorumlanır. Yarım bırakılmış bir işin devamının getirilerek tamamlanacağına da yorulur.

Rüyada Eski Sevgiliyi Görmenin Psikolojik Yorumu

Rüya sahibinin rüyasında eski sevgilisini görmesi, kişinin eski sevgilisini unutamadığını ve ona geri dönmek istediğinin işaretidir. Geçmişinden kopamayan ve eski sevgilisinin başka biriyle ilişki yaşamasını kaldıramayan kişiler, rüyalarında eski sevgililerini görebilir. Rüyada eski sevgiliyi evlenirken veya başka herhangi bir durumda görmek bilinçaltının bir yansımasıdır.

Rüyada Eski Sevgiliyi Başka Biriyle Görmek

Rüyada eski sevgilinin farklı biriyle görülmesi, eğer rüya sahibi evli ise eşi ile gereksiz kıskançlıklar olunacağına işarettir. Bekar ve yalnızsa, eski sevgilisinin o kişiyi özlediğine yorulur. Ayrıca rüyada eski sevgilinin görülmesi, aile içindeki düzenin bozulacağına da delalet eder.

Rüyada Eski Sevgiliyi İle Konuştuğunu Görmek

Rüyada eski sevgili ile konuşmanın, iki farklı zıt yorumu vardır

  • Rüya sahibi yakın bir arkadaşından destek görerek içinde bulunduğu durumdan kurtulabilir.
  • Rüyayı gören kişi, içinde olduğu herhangi bir durum dolayısıyla kararsız kalacak ve endişe duyulacak şeyler yaşayacaktır.

Rüyada Eski Sevgilinin Gelinlik ve Damatlıkla Görülmesi

Rüyada eski sevgiliyi gelinlikle görmek, kısmet açılığına, şansa ve talihe yorulur. Evlilik meselesi rüya sahibi için gündeme gelebilir. Mutlu bir evliliğe ve huzurlu bir haneye delalet edilir.

Rüyada eski sevgiliyi damatlıkla görmek, rüya sahibi için yeniden birlikteliğe yorulur. Eski sevgili pişman olup geri dönebilir veya tesadüfi karşılaşmalar yaşanabilir.

Rüyada Sevgili Görmek

Rüya gören kişinin sevgilisinin olduğunu görmesi, hayra yorulur ve bekarlar için talihli bir birliktelik anlamına gelir. Bekar kişiler için maddi açıdan rahatlama olarak da düşünülür ancak evli kişiler için huzurlarının bozulacağı şeklinde yorumlanır.

Rüyada Aldatılmak

Rüya sahibinin aldatılması, güzel zamanlar geçirileceğine ve ilahi yardımlar alacağına delalet eder. Rüyasında aldatılan kişi hayatını düzene koyabilmek için ciddi adımlar atacaktır.

Rüyada Sevgili İle Nişanlanmak

Kişinin rüyasında sevgilisiyle nişanlanması, kadınlar için ele geçecek güzel fırsatlara, iş yerinde yükselişe ve itibarın artmasına yorulur. Erkekler için ise rüyada nişanlanmak, maddi olarak sıkıntıya girmeye yorumlanır.

Rüyada Boşanmak

Rüyasında evli kişilerin eşlerinden boşanmaları, kadınlar için mesleklerini bırakmak zorunda kalmaya yorumlanır. Erkekler için ise bolluğa, berekete ve çekilen güçlüklerin bitişine yorulur. Bekar bir kimse eğer rüyasında boşandığını görürse, işinde ve hayatında yaşayacağı kayıplar olacağına delalet edilir.

 

Rüyada Eski Sevgiliyle Konuşmak

Rüyasında eski sevgilisi ile konuşan kişi için, birçok farklı yorum yapılmıştır:

·        Rüya sahibinin yaptığı işlere karışan çok fazla insanın olduğu ve rüya sahibinin bazı şeylere karar verirken onları dinlememesi gerektiğine yorumlanır.

·        Rüyayı gören kişinin sıkıntılı bir sürece gireceğini ancak bu zor süreçte yalnız olmayacağını ifade eder.

·        Devletle olan sorunlu bir işi varsa, kolaylıkla çözüleceğinin de yorumu olduğu söylenir.

 

Rüyada eski sevgili ile konuşmak, dini açıdan evli kişiler için güzel yorumlanmaz. Kişinin gözünün dışarıda olduğunu ve yanlış işler yaptığının göstergesi sayılmaktadır. Rüyasında eski sevgilisiyle konuşan evli kişinin bol bol dua etmesi, hayır işlemesi ve Allah yoluna dönmesi gerektiği şeklinde yorumlanmıştır.

 

Rüyada Devamlı Olarak Eski Sevgiliyi Görmek

Kişinin devamlı olarak rüyasında eski sevgilisini görmesi, bilinçaltında yer edindiği için psikolojik bir yoruma sahiptir. Rüya sahibinin umutlu bakış açısına sahip olduğu söylenir. Sevgilisi olan veya evli birinin devamlı olarak rüyasında eski sevgilisini görmesi ise ayrılığa yorulur.

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim