Sözcü’nün haberi yine elinde patladı. Yalan haberleriyle gündeme gelen Sözcü Gazetesi bu kez Diyanet’in iftar programını hedef aldı.

Haberde Diyanet’in iftar programı ile israfa girdiğini öne süren Sözcü’ye Diyanet İşleri Balşkanlığı’ndan yanıt gecikmedi.

YALANI YİNE YATSIYA KADAR SÜRDÜ

Başkanlık, Diyanet TV'de yayımlanan iftar programına ilişkin basında yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığı bildirildi.

"İftarı Beklerken" programının yayımlandığı mekanın bir hayırsever tarafından hazırlandığını açıklayan Diyanet İşleri Başkanlığı program için her hangi bir ödeme yapılmadığını duyurarak Sözcü’yü yalanladı.

ÖZÜR DİLEMELİ!

Sözcü Gazetesi’nin kamuoyunu yanlış yönlendirdiği belirtilen açıklamada, "İftarı Beklerken adlı programımızın yayınlandığı mekan, hayırsever bir vatandaşımızın sağladığı imkanla hazırlanmış olup Diyanet İşleri Başkanlığı ve Vakıf Medya AŞ tarafından söz konusu yere herhangi bir ödeme de yapılmamıştır." denildi.

Vatandaşlarında büyük tepkisini çeken ve manşet haberi ile bir yalana daha imza atan Sözcü’nün özür dilemesi bekleniyor.

Editör: TE Bilisim